VOC 3 - M.S.V.'71 2(zon) (1-4) 2-5

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > VOC 3 - M.S.V.'71 2(zon) (1-4) 2-5

VOC 3 - M.S.V.'71 2(zon) (1-4) 2-5

Met een klinkende 2-5 overwinning op VOC 3 zette zondag 2 de valse start van de competitie weer recht. Op de foto, de onlangs 36 jaar geworden Gunay Asil die het knap moeilijk had met zijn 13 jaar jongere tegenstander.

Na twee nederlagen op rij hadden de mannen van coach Baris wat recht te zetten. Dat moest gebeuren op een natte zondagmorgen bij de heren van VOC. Deze heren hadden nog niet gespeeld en waren een maal niet opgekomen dus hadden -3 punten.

MSV'71 begon goed, want binnen 2 minuten lag de bal al in het Rotterdamse doel, een scherpe voorzet vanaf rechts werd door een verdediger van de rood-zwarten achter de eigen doelman geschoven. Dat was een lekkere opsteker zeker toen nog geen 2 minuten later uit een zelfde situatie Emre Ütü van dicht bij het net wist te vinden, 0-2 en er ontstonden meer kansen, zo schoot weer 2 minuten later Zekeriya van afstand naast. Maar VOC herstelde zich goed en zeker de snelle en behendige rechtsbuiten van VOC maakte het Gunay flink lastig, eerste profiteerde hij bijna van een verkeerde uitworp van onze keeper, waarbij Gunay de bal miste, maar even later was het wel raak, weer een slordigheidje achterin en nu benutte deze snelle buitenspeler zijn kansje wel, 1-2, maar even later profiteert Younes van mistasten in de VOC verdediging en het verschil is weer 2 goals, 1-3.


Younes profiteert van geklungel in de VOC verdediging.

Vlak voor de thee profiteert Ayoub ook van een foutje bij VOC, hij ontfutselt een verdediger de bal en scoort beheerst de 1-4.

Na de thee gaat MSV'71 op dezelfde voet verder. Na 10 minuten onderschept Emre Sarilar de bal en geeft een steekpass op Younes die Emre Ütü in staat stelt de 1-5 aan te tekenen. Hierna geloven beide teams het wel. Er is wat oponthoud door blessures, zo moet Sadi geblesseerd van het veld en kan niet verder en omdat Baris geen wissels heeft moet met 10 man verder gespeeld worden, maar daar heeft de scheidsrechter wel een oplossing voor en stuurt de nummer 14 met 2 maal geel van het veld, hij had zich al een paar keer vergrepen aan zijn snelle tegenspeler Emre Sarilar.


Blessure voor Sadi Kürüs die niet verder kan.

Vlak voor tijd knalt de nummer 11 van VOC nog de 2-5 binnen, maar de wedstrijd is dan al gespeeld.

Zondag 13 oktober om 13.00 uur speeltzondag 2 thuis tegen VELO 2 dat pas 1 wedstrijd speelde (2-2 tegen Excelsior'20 2).

Onze veteranen wonnen ook met 2-5 bij TransvaliaZW en spelen a.s. zondag ook thuis om 10.00 uur tegen Victoria'04 VE2 dat op de 4e plek staat. De mannen van Zeke staan met 3 gewonnen wedstrijden bovenaan in de 3e klasse van de veteranencompetitie.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71