VOC 4 maakt het zondag 2 knap lastig (1-0) 2-1

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > VOC 4 maakt het zondag 2 knap lastig (1-0) 2-1

VOC 4 maakt het zondag 2 knap lastig (1-0) 2-1

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Ondanks een heel snelle goal (1e minuut) bleef VOC goed partij geven. Met 2 goals was Özmen Tashan (hier zwaar gehinderd door een VOC verdediger) weer topscorer.

Nog steeds veel blessures en afzeggingen in het team van coach Baris Alptekin, zelfs de coach zelf moest zich beschikbaar stellen en ook werd na de pauze nog een beroep gedaan op good old Yavus (die al een wedstrijd het gespeeld (4e) en een wedstrijd had gefloten (3e) en op Muhammed Dutar van 3.

MSV begon sterk, want voordat het publiek en uw verslaggever een plaatsje in de zon had ingenomen stond het al 1-0 door een goal (1e minuut) van Özmen.
De dienstdoende scheids van vandaag, de heer Jan Vis, liet vervolgens duidelijk merken geen thuisfluiter te zijn en gaf enkele keren op rand 16 wel erg makkelijke vrije schoppen tegen. MSV verviel hierdoor in hun oude gewoonte om te protesteren en te zeuren wat uiteindelijk resulteerde in een gele kaart voor Okan. 

Na 20 minuten valt Mehmet Tas uit met een hamstring blessure en moet de enige overgebleven wissel op dat moment, Baris, zelf invallen.

Maar MSV gaat toch fanatiek voor meer goals. Eerst raakt Özmen de lat na aangeven van Emre Bilek en even later schiet hij te gehaast rakelings naast na een steekpass van Okan en weer even later stelt Ali weer Özmen in staat om uit te halen maar nu redt de betrouwbare doelman van VOC.

Na de pauze een vrije schop van Özmen maar weer pakt de keeper de bal en weer een paar minuten later stuurt Emre Bilek naamgenoot Sarilar weg, maar diens scherpe voorzet wordt door Ali op de paal geschoten. De rebound is echter voor Özmen die koeltjes afrond, 2-0.


Tussen 6 verdedigers weet Ali Cirikli de bal richting doel te krijgen.

Maar ook VOC laat zich in aanvallend opzicht niet onbetuigd. Er ontstaan ruimes omdat MSV alleen aanvallend denkt en 15 minuten voor het eindsignaal is het raak. De spits van VOC kan vrij inkoppen en Ilyas kan op de doellijn alleen met de arm redding brengen, de terechte strafschop wordt koeltjes benut (2-1) en nu wordt het toch aftellen. Ali krijgt last van kramp en wordt gewisseld voor Muhammed Dutar, maar na nog wat aanvallen van MSV en een uitbraak van VOC blijft het 2-1. Geen beste wedstrijd van MSV en tekenend is wel dat de uitblinkers (Ilyas en Emre S. uitgroeiden tot uitblinkers, Ilyas door zijn tomeloze wijze van verdedigen en Emre door zijn onnavolgbare sprintjes langs de lijn.

MSV blijft op kop maar Delft, dat ook won, heeft nog steeds die inhaalwedstrijd van de eerste periode te goed.
Zondag 4 verloor met 2-9 van Zoetermeer 10 en zondag 3 moest zijn meerdere erkennen in Kethel Spaland 5, uitslag 4-7.

Zondag 2 is 2 weken vrij en spelen pas op 13 mei weer, uit tegen NOCKralingen 2, aanvang 12.00 uur. 
 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71