Weer onnodig puntenverlies voor zondag 2

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Weer onnodig puntenverlies voor zondag 2

Weer onnodig puntenverlies voor zondag 2

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Tegen het op de voorlaatste plaats staande VFC 2 zag zondag 2 geen kans de volle buit binnen te halen. Na een 0-2 ruststand werd het in Vlaardingen toch nog 2-2, hier is een lob van VFC goed voor de gelijkmaker.

VFC 2 staat met 9 uit 10 op de voorlaatste plaats waar MSV uit 8 wedstrijden 17 punten haalde en op een keurige 3e plaats staat. Moest dus een makke zijn voor de mannen van trainer Baris Alptekin.

MSV’71 begon zoals gebruikelijk flitsend want binnen 10 minuten stond het al 0-2 voor de mannen uit Maassluis door doelpunten van Özmen Tashan en Zekeriya Somuncu en werd door de trouwe MSV’71 supporters al gedacht aan een monster score, maar dat liep allemaal anders. Op het door vorst nog harde kunstgrasmat was het kennelijk te moeilijk en werd het aannemen van de bal en het overspelen naar de medespelers toch te lastig. Ook werden nog de nodige 100% kansen gemist, zo stond Okan Ciftci na 14 minuten spelen oog in oog met de Vlaardingse doelman maar de altijd zo trefzekere dribbelaar zocht het doel veel te hoog en weer 15 minuten later had hij pech want zijn schot van afstand eindigt op de lat. Ook zagen Okan en Emre Bilek samen alleen voor de doelman geen kans dit samen af te ronden. Kansen zat dus.


Hier beide doelpuntenmakers in beeld, Zekeriya (L) en Özmen (R)

Na de thee lukte echt helemaal niets meer en werd zelfs verdediger Haci Tarhan door het meegereisde Maassluisse pupbliek uitgeroepen tot man van de wedstrijd, zelfs tegen de kopgrotere aanvallers heerste hij in de lucht.

Haci Tarhan zet een aanval op.

Een uitworp van onze altijd betrouwbare sluitpost Kemal Fakili werd niet goed verwerkt en met twee aanvallers voor zijn goal was zelfs Kemal machteloos 1-2 en het kon nog erger, want weer 10 minuten later was een lob hem te machtig en kon zelfs Haci op de doellijn de 2-2 niet meer voorkomen en vlak voor het eindsignaal was het bijna nog 3-2 voor VFC na een te korte terugspeelbal, maar het schot ging rakelings over.

Zondag 2 was kennelijk toe aan de winterstop. Wel schuift het team door naar de 2e plaats en blijft door het verlies van de nummer 1 Delft 2 de schade beperkt.

De eerste volgende wedstrijd is op zondag 28 januari 2018 thuis tegen Slikkerveer 3 dat op de laatste plaats staat. 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71