Weer puntendeling zondag 2 (0-2) 3-3

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Weer puntendeling zondag 2 (0-2) 3-3

Weer puntendeling zondag 2 (0-2) 3-3

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Tegen Wanica Star 2 moest zondag 2 in een harde en rommelige wedstrijd genoegen nemen met 1 punt, in de laatste minuut kwamen de mannen van de Melis Stokelaan alsnog langszij.

Alle ingrediƫnten voor een lekker potje voetbal waren aanwezig, een lekker najaarszonnetje, veel publiek door een voorwedstrijd van twee veteranenteams, lekker veldje en de geur van lekkere broodjes kip kerrie in de kantine. MSV begon dus gemotiveerd aan de wedstrijd tegen de nummer 9 van de ranglijst. Na een paar goede mogelijkheden van MSV een uitval van Wanica Star waarbij onze jonge back Emre Sarilar iets te hard ingrijpt in de ogen van de tegenstander. Gelijk een opstootje waar zelfs de Haagse doelman zich mee komt bemoeien. De aangestelde clubscheidsrechter sust de boel door Emre geel te geven. Dit zou niet het laatste opstootje worden van deze wedstrijd. Nadat een schot van Wanica Star was overgegaan een goede aanval van MSV, de strakke voorzet vanaf rechts wordt door de MSV spits ineens op de pantoffel genomen en 0-1.

Na nog een goede mogelijkheid van MSV wordt slordig uitverdedigd door MSV en met kunst en vliegwerk weet de Maassluisse verdediging de bal weg te werken en even later een grote kans voor Wanica Star als een Haagse aanvaller een teenlengte te kort komt na een strakke voorzet. MSV gaat zelfs met een 0-2 voorsprong de rust in als een hoekschop door een verdediger van de thuisploeg in eigen doel wordt gewerkt.

Na de thee komt Wanica Star met opgestroopte mouwen en geslepen messen uit de kleedkamer. Met intimidatievoetbal en veel theater en gepraat wordt MSV op eigen helft vastgezet, de harde tackles worden niet geschuwd en de scheidsrechter doet alle aanslagen af met een waarschuwing en een schouderklopje.

Toch komt MSV op 0-3, bij een afgeslagen aanval van MSV blijft een speler van Wanica Star geblesseerd achter bij het strafschopgebied. MSV verovert de bal, waarna een Wanica Star verdediger de aanval met een veel te harde tackle wordt onderbroken, strafschop besluit de scheidsrechter. Weer een hoop discussie, maar de man in het zwart blijft bij zijn beslissing en de bal verdwijnt onhoudbaar achter de Haagse doelman, 0-3.


De goedgenomen strafschop betekent 0-3.

Maar inplaats dat deze comfortabele voorsprong rust geeft laten de mannen van MSV zich intimideren door het harde spel van de tegenstander. Veel gepraat en protesten maken het ook niet gezelliger en MSV is even de kluts kwijt en een eenvoudig intikkertje betekent de 1-3 en nog geen minuut later verzuimt MSV de bal uit het doelgebied te rammen waarna de bal met man en macht over de doellijn wordt gelopen, 2-3.

Na nog enkele grote mogelijkheden voor MSV valt in de laatste minuut de gelijkmaker, na een uitval belandt de bal bij de volledig vrijstaande spits die de bal onder Kadir door weet te schuiven, 3-3 en omdat beide ploegen vervolgens liever gaan praten en ook omdat het publiek zich met de discussie komt bemoeien besluit de scheidsrechter maar om af te fluiten. Helemaal zeker was dat nog niet omdat de gesprekken ook nog doorgingen buiten het veld.

Snel vergeten deze ontmoeting, zondag thuis tegen ODB 2 dat op de 10 plaats staat met 3 uit 5. De veteranen wonnen hun wedstrijd met 0-4, het 3e was vrij.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71