Zondag 2 in slotminuten langs VUC 3 (1-1) 3-2

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 in slotminuten langs VUC 3 (1-1) 3-2

Zondag 2 in slotminuten langs VUC 3 (1-1) 3-2

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Lang zag het er naar uit dat zondag 2 genoegen moest nemen met een puntendeling, maar 4 minuten voor tijd schoot Emre Ütü (hier in actie) de winnende treffer binnen.

Shirtsponsor: Odenkirchen Hekwerk Maassluis

Onder uiterst natte omstandigheden trof het team van coach Baris Alptekin in de eerste competitiewedstrijd in de reserve 2e klasse B het 3e elftal van VUC. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd en zo ontstond een pittig maar sportief duel dat onder leiding stond van good old A.v.d.Ende.

Na goede aanvallen over en weer kwam de ploeg uit Den Haag onverwacht via een afstandsschot op 0-1. MSV bleef goed knokken en met snelle uitbraken, vooral via rechtsback Emre Sarilar werd VUC onder druk gezet. Vlak voor het rustsignaal was het toch raak en kon MSV met een gelijke stand de kleedkamer in.

Na de thee een zelfde spelbeeld met over en weer kansen, maar beide verdedigingen lieten geen gaten vallen. Toch de onnodige achterstand voor MSV. Er werd niet goed ingegrepen wat de 1-2 betekende, maar binnen 5 minuten had Emre Ütü de stand al weer recht getrokken, prachtig aangespeeld door het midden ronde de goed spelende spits bekwaam af, 2-2.


De goed spelende Emre Altindag is zijn mannetje te snel af.

Maar MSV wilde geen genoegen nemen met een puntendeling en met nog geen 4 minuten op de klok was het weer Emre Ütü die een goede voorzet onverwacht achter de Haagse doelman wist te schieten, 3-2. 

Volgende week de uitwedstrijd tegen HMSH 2, aanvang 10.00 uur.

De veteranen haalden tegen de oudjes van DVC flink uit, 9-0 werd het en zondag 3 zette hun tegenstander Slikkerveer met 6-1 aan de kant.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71