Zondag 2 komt doelpunten te kort.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 komt doelpunten te kort.

Zondag 2 komt doelpunten te kort.

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Ondanks een monsteroverwinning op VFC 2 (9-1) komen de mannen van trainer Baris Alptekin doelpunten te kort voor het kampioenschap in de reserve 2e klasse D. 

Bij aanvang van het voorlaatste duel in de reserve 2 klasse was het uitgangspunt al bekend. Koploper Delft 2 had in hun laatste wedstrijd met 10-2 gewonnen en hadden daardoor een doelsaldo van +55, MSV'71 moest met een doelsaldo van + 41 dus minimaal 14 keer scoren tegen VFC 2.

De Vlaardingers waren niet naar Maassluis gekomen om hier aan mee te werken en zetten MSV behoorlijk de voet dwars en de dienstdoende scheidsrechter Aad v.d.Ende had al zijn ervaring nodig om de gemoederen in toom te houden. VFC had een paar hele jonge snelle spitsen en de Maassluise achterhoede moest het koppie erbij houden om geen tegengoals te moeten incasseren, maar na 13 minuten begon de doelpuntenmachine dan toch te draaien. Uit scherp uitgevoerde aanvallen was de stand bij de rust al opgelopen tot 6-0 en er werd al stilletje gehoopt dat het wonder toch ging gebeuren.

MSV ging in de 2e helft door met het forceren van goals en VFC moest achteruit.  Eerst had Okan de Vlaardingse doelman al onder vuur genomen, maar deze keeper kwam steeds beter in zijn rol en werd een grote sta in de weg voor de mannen uit Maassluis. 


Een vlammend schot van Okan wordt door de keeper tot hoekschop verwerkt.

Bij de stand van 7-0 levert een misverstandje tussen Ilyas en Kemal een tegendoelpunt op waardoor de moed om de 14 te halen even wegvalt. In de 71e minuut wordt het nog wel 8-1 waarna Mehmet Tas met een geweldige uithaal er in de 90e minuut nog 9-1 van maakt, maar het is te laat. VFC voelt zich ondankt deze 9-1 nederlaag de morele winnaar en MSV druipt met gebogen hoofd af, zich realiserend dat er tegen de nummer 3 ONA 2 niet even 6 keer gescoord gaat worden.

MSV'71 heeft zich wel geplaatst voor de nacompetitie voor een plekje in de reserve 1e klasse, als promovendus toch wel een knappe prestatie, en moet het zondag 3 juni thuis opnemen tegen de 2e periodekampioen van de reserve 2e klasse c. De verliezer krijgt nog wel een herkansing tegen de andere verliezer. De winnaars ontmoeten elkaar op 10 juni waarna op 17 juni de finale wordt gespeeld.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71