Zondag 2 komt zwak uit de winterstop.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 komt zwak uit de winterstop.

Zondag 2 komt zwak uit de winterstop.

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Na een veel te lange winterstop is het de mannen van trainer Baris Alptekin nog niet gelukt om punten te scoren, zowel tegen VUC 2 uit als thuis tegen HMSH 2 werd verloren en slechts 1 maal  gescoord, Ramazan Sahin vond als enige het net (foto)

Op zondag 9 december 2018 speelde zondag 2 hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen ESDO en werd nog net met 2-1 gewonnen. De lange winterstop en een weekend naar Praag hebben de mannen kennelijk geen goed gedaan. 
Vorigeweek zondag werd met 2-0 verloren van VUC, hoewel er nog steeds zeker 35 minuten gespeeld moet worden omdat de erg zwak leidende en opvallend in het voordeel van de thuisclub fluitende scheidsrechter S.v.d.End na veel gepraat er geen zin meer in had en parmantig van het veld wandelde en doodleuk op het wedstrijd formulier noteerde dat de wedstrijd uitgespeeld was.

Veel discussies op het veld.

Op 17 februari was de eerste thuiswedstrijd na de winterstop en kon MSV'71 zich herstellen van deze teleurstelling, maar HMSH 2 wenste daar niet aan mee te werken. MSV'71 had het moeilijk en zelfs een strafschop bij de stand 0-2 was niet aan het team besteed, de 11 meter trap van Özmen werd door de Haagse doelman gestopt. Een goed genomen vrije schop van Ramazan Sahin werd nog wel in een doelpunt omgezet, maar HMSH was sterker en scoorde nog 2 maal.

Op 10 maart is de uitwedstrijd tegen Full Speed dus hebben de mannen van Baris even de tijd om te herstellen. Door deze 2 nederlagen zakt zondag 2 naar de 3e plaats, met een gelijk aantal punten als VUC 2 dat op de 2e plaats is gekomen.

De veteranen speelden afgelopen zondag onder een heerlijk voorjaarszonnetje een goede wedstrijd tegen de oudjes van HDV VE1 en wonnen verdiend met 6-4, de stand had nog mooier kunnen uitvallen als er niet zo veel gepraat werd, wat word je daar moe van als scheidsrechter!!!. Praten doe je in de 3e helft. Zondag a.s. speelt MSV'71 VE1 uit de inhaalwedstrijd tegen Erasmus VE2 dat laatste staat.

Zondag 3 verloor hun thuiswedstrijd van Kethel Spaland met 2-3 maar blijft wel koploper met 1 punt voorsprong op Antibarbari 13 dat 2 wedstrijden meer speelde. Zondag spelen deze mannen thuis hun inhaalwedstrijd tegen SVB Besiktas 5, aanvang 12.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71