Zondag 2 laat onnodig punten liggen bij VOC.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 laat onnodig punten liggen bij VOC.

Zondag 2 laat onnodig punten liggen bij VOC.

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Tegen het op de 6e plaatst staande VOC 4 kwam MSV’71 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Doelman Kemal Fakili werd met 2 geweldige reddingen man van de wedstrijd.

Koude en regenachtige omstandigheden op Zestienhoven maar gelukkig was er de overkapping onder de kantine met echte coachstoelen voor het publiek dus die hoefden niet nat te worden.

MSV’71 met weer een volle reservebank, Ugur, Guven en Emre Ütü hadden zich weer aangesloten bij het team van coach Baris Alptekin, trok direct ten aanval en bijna was het al raak voor voor Emre Bilek als hij wordt diep gestuurd, maar zijn schot wordt klemgepakt door de uitstekende doelman van VOC en niet alleen die doelman was een niet te nemen opstakel maar ook de Rotterdamse vlaggenist

Vlagde onmiddellijk als het te gevaarlijk werd en trok zich niet aan van de aanmerkingen van oud scheidsrechter Hans van de Knaap die hem van dichtbij volgde, zo voorkwam hij met de vlag een zuiver doelpunt van Emre Bilek na een voorzet van Özmen Tashan.

Maar VOC bleek ook gevaarlijk in de counter en doelman Kemel Fakili moest een had schot stijlvol uit de kruising ranselen.

Kemal Fakili slaat de bal uit de kruising.

Weer een uitbraak via Emre die in het strafschopgebied ten val komt waar de scheidsrechter een schwalbe in herkent en hem een gele kaart laat zien. Dan VOC weer met een gevaarlijke aanval, maar het schot gaat voorlangs en de inglijdende spits mist een teenlengte om te kunnen scoren en evenlater redt Gunay door zich in de baan van het schot te werpen en weer een paar minuten later moet Ilyas op volle snelheid een doorgebroken speler achterhalen. VOC schiet nog een keer op de lat maar ook Özmen raakt met een knap schot de lat en vlak voor de pauze schiet Zekeriya een vrije schop hard op de lat.

Na de thee komt Ali Cirikli in het veld voor Rahman Demir en wordt Ugur gewisseld voor Ramazan. Direct na de aftrapt knalt Özmen rakelings naast, maar het doelpunt valt even later aan de andere kant. Een aanval van VOC eindit met een lob over doelman Kemal Fakili en 1-0.

Dan is het alleen MSV’71 wat nog aanvalt en VOC moet zich in eigen strafschopgebied terugtrekken. Uit een hoekschop schiet Ali rakelings over en na een actie van Okan komt de bal via Ali bij Zekeriya, maar diens schot vliegt ook over en weer even later schiet Okan na een echte Okan actie net naast en Okan schiet even later te zacht in.


Met zo veel verdedigers achter de bal is er geen doorkomen aan.

Na nog enkele doelpogingen dan vlak voor tijd de dik verdiende gelijkmaker, Özmen kan een scherpe voorzet bij de 2e paal binnen glijden, 1-1, maar MSV komt tijd te kort want de scheidsrechter van dienst ziet geen enkele rede om extra tijd bij te tellen dit tot frustratie van enkele spelers die eigenlijk wel moeten weten dat verhaal halen geen enkele zin heeft.

MSV weer even op aarde maar schuiven wel op doelsaldo naar de 2e plaat achter Delft 2 dat met maar liefst 0-9 van SVV won.

Zondag de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 ONA 2, aanvang 13.00 uur. Het 4e speelt om 10.00 uur thuis tegen Toofan 3 en het 3e ook thuis om 12.00 uur tegen Antibarbari 12, het wordt dus zondag gezellig druk MSV’71.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71