Zondag 2 moeizaam langs Slikkerveer 3, (1-0) 4-1

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 moeizaam langs Slikkerveer 3, (1-0) 4-1

Zondag 2 moeizaam langs Slikkerveer 3, (1-0) 4-1

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Zondag 2 had het zeker niet makkelijk tegen het onderaan staande Slikkerveer 3 maar met 2 maal Özman Tashan, Okan Ciftci en Emre Ütü werd het verdiend 4-1

Beetje onderschatting of mogelijk had de tegenstander zich iets versterkt maar zondag 2 had het knap moeilijk tegen hekkensluiter Slikkerveer 3, waar de mannen van trainer Baris Alptekin strijden om het kampioenschap.

In de eerste 10 minuten waren er voor het doel van Slikkerveer kansjes voor Özmen, Okan en Emre Ütü, maar ook Slikkerveer kreeg kansen door slordig uitverdedigen en bij een vrije schop van Slikkerveer op randje 16 moest Kemal Fakili gestrekt naar de hoek om een bal uit zijn doel te ranselen. MSV kreeg nog een aantal mogelijkheden via Okan en Özmen maar ook Kemal moest weer zijn niet geringe talenten tonen op een schot van Slikkerveer.

Een diepe bal op Okan zetten de rappe spits alleen voor het lege doel, maar zijn schot kwam tegen een verdediger, maar 6 minuten voor het rustsignaal van de goed leidende vrouwelijke scheidsrechter Bianca v.d. Ree dan toch de verdiende 1-0, na een actie voor de dugouts waarbij Slikkerveer claimde dat de bal uit was, ging Emre Bilek er met de bal van door en zijn voorzet wordt door Özmen tegen de touwen geschoten.

Özmen Tashan, goed voor 2 doelpunten, haalt hier uit.

MSV begint slordig aan de tweede helft en Slikkerveer komt beter in de wedstrijd, na een hoekschop kopt Slikkerveer rakelings over en even later brengt Zekeriya met een te korte terugspeelbal Kemal in de problemen, maar hij lost dit bekwaam op, maar de gelijkmaker kon niet uitblijven, na een hoekschop verdwijnt de bal over de doellijn, 1-1.

Na een uurtje spelen wordt Emre Bilek gewisseld door Baris omdat de trainer ziet dat het op het middenveld mis gaat en komt zelf binnen lijnen. Dan de rustgevende voorsprong, Emre Ütü wordt op randje 16 gevloerd en de toegekende vrije schop wordt door Okan via een verdediger in de muur ingeschoten, 2-1.


De scheidsrechter zet de muur op afstand waarna Okan Ciftci de 3-1 inschiet.

De moegestreden Haci Tarhan wordt gewisseld voor Mehmet Tas en MSV zet aan voor meer doelpunten. Uitblinker Emre Sarilar passeert zijn mannetje en zijn voorzet vanaf de achterlijn wordt door Özmen binnen geschoten en nog geen minuut later is het weer raak, Emre Sarilar is weer weg en wordt hardhandig gestuit door een verdediger, de vrije schop wordt perfect in de kruising geschoten door Emre Ütü, 4-1.

Na precies 90 minuten houd onze scheidsrechter het voor gezien. MSV blijft op plaats 2, 2 punten achter koploper Delft 2. Zondag de uitwedstrijt tegen GLZ Delfshaven dat ook meedoet voor het kampioenschap, de wedstrijd is om 11.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71