Zondag 2 neemt genoegen met puntendeling bij HBS 3 (2-2)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 neemt genoegen met puntendeling bij HBS 3 (2-2)

Zondag 2 neemt genoegen met puntendeling bij HBS 3 (2-2)

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

In een stevige, maar uiterst sportieve wedstrijd deelde zondag 2 de punten met koploper HBS 3. Op de foto topscorer Emre Ütü met een doelpoging, hij scoorde de 2-1.

Zondag 2 wilde zich goed voorbereiden op het uitduel tegen het nog zonder puntenverlies bovenaan staande HBS 3. Zo zat het team al om 10.00 uur gebroederlijk bij elkaar aan het door topsponsor Odenkirchen Hekwerk aangeboden ontbijt bij Restaurant Çadir in Den Haag.
Na dit geweldige zeer uitgebreide turkse ontbijt werd gezamelijk afgereisd naar het mooie complex van HBS.

MSV begon zoals gebruikelijk fel aan het duel wat ook direct een aantal grote scoringsmogelijkheden opleverde voor met name topscorer Emre Ütü, maar het vizier van Emre stond nog niet op scherp en zo kon HBS met kunst en vliegwerk hun doel schoonhouden.
Ook HBS liet zich regelmatig bij het goal van MSV zien en de MSV goaly moest af en toe handelend optreden. Het weer talrijk opgekomen MSV publiek, zo zagen we ouders van spelers en ook spelers van het veteranenteam en ook oud MSV'71 coach Hans v.d.Knaap langs de lijnj staan, moest wachten tot de 37e minuut voor een doelpunt. Een lange bal van achteren komt bij onze rappe rechtback Emre Sarilar die direct Emre Ütü aanspeelt die de bal over de verdediging van HBS lepelt waar de doorgelopen Karim de bal behendig over de Haagse doelman kan tippen, 0-1.

MSV krijgt nog meer kansen, zo schieten Emre Altindag en even later Zekeriya rakeling over.

Na de rust komt HBS iets feller uit de kleedkamer en bij een hoekschop maakt Ramazan een onnodige overtreding en de uitstekend leidende scheidsrechter, kon niet anders dan de bal op de stip leggen, 1-1, maar MSV zet dit foutje direct recht, Ramazan neemt een vrijeschop bij eigen strafschopgebied en de bal komt voor de voeten van de sprintende Emre Ütü die zijn duel wint en de 1-2 aantekent.

Maar dan moet MSV 2 verdedigers missen, eerst kan Ramazan niet verder in verband met een pijnlijke rug en even later moet Gunay zijn aanvoerderband afgeven aan Zekeriya en verlaat het veld met een pijnlijke voet. Na wat omzettingen ruikt HBS kansen en zet de MSV verdediging onder druk en bij een van de scrimmages voor het Maassluise doel verdwijnt de bal in het net (2-2)

MSV komt er, met name onder aanvoering van Emre A en Emre S nog wel onder de druk uit, maar moet toch genoegen nemen met een puntendeling.


Verdediger Emre Altindag in fel duel.

De mannen van coach Baris Alptekin blijven op plaats 5 staan en doen nog goed mee in de kop van de ranglijst. Full Speed 2 is nog de enige zonder puntenverlies. Aanstaande zondag de uitwedstrijd tegen Wanica Star 2 dat met 3 uit 4 op de 10e plaats staat, aanvang 11.00 uur. 

De veteranen en zondag 3 werden uit de beker geknikkerd met een 12-1 resp. 3-1 nederlaag.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71