Zondag 2 pakt periode titel en speelt nacompetitie(up date)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 pakt periode titel en speelt nacompetitie(up date)

Zondag 2 pakt periode titel en speelt nacompetitie(up date)

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Het is zondag 2 gelukt om de 3e periode in de reserve 2e klasse B veilig te stellen en het team van trainer/speler Baris Alptekin kan zich opmaken voor de nacompetitie. Op de foto de twee invaljunioren die regelmatig hebben meegespeeld.

Zondag 2 was ingedeeld in de reserve 2e klasse B met sterke Haagse ploegen als HBS 3, Quick 4 en VUC 3.

De eerste wedstrijd tegen VUC werd nipt gewonnen met 3-2 met een doelpunt in de blessuretijd, vervolgens werd tegen HMSH 2 met 1-1 gelijkgespeeld maar werd knap met 2-1 gewonnen van Quick 4.


Uit tegen de latere kampioen HBS 3 werd in een geweldige wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld maar een week later werd onnodig puntenverlies geleden bij Wanica Star 2 waar het na een 0-3 voorsprong toch nog 3-3 werd en ook het publiek nog massaal zich op het veld kwam bemoeien met het spel! Hierna werd nipt gewonnen van ODB 2, 3-2

Een week later werd met ruime cijfers van Full Speed 2 gewonnen en werden weer een week later de 3 punten binnengehaald bij BMT 2.


Coach Baris manifesteerde zich als uitstekende doelman

Eind november hadden de mannen het lastig tegen HMC 2 waar in de laatste minuut de winnende goal werd gemaakt.
Van GSC ESDO werd met kleine cijfers gewonnen, maar na de winterstop ging het even mis. Uit bij VUC werd met 2-0 verloren en in deze wedstrijd stapte de scheidsrechter 35 minuten voor het eind van het veld. De KNVB maakte daar 20 minuten van die moest worden ingehaald, maar er werd niet meer gescoord. 
Kennelijk was de moed een beetje weggezakt want vervolgens werd met 1-4 verloren van HMSH en hield Full Speed de punten in Delft, 2-1 verlies. Ook BMT liet ons team struikelen, het werd thuis 3-5 voor de mannen uit Den Haag (kennelijk misten de mannen de morele steun van Wilma en Aad (familie bezoek in USA), maar tegen HMC werd de weg naar boven weer ingeslagen, het werd 0-5 voor de mannen van Baris. 
Tegen Den Hoorn werd vervolgens met 4-2 gewonnen en werd de overwinning binnen gehaald bij GSC ESDO, het werd 1-8 in Den Haag.

Op 5 mei volgde de confrontatie met Wanica Star.  Bij de stand 0 - 0 vloog de vlam in de pan en werd de wedstrijd 9 minuten voor tijd gestaakt na 3 rode kaarten.
Tegen ODB 2 werd weer puntenverlies geleden, het werd 2-2, maar tegen de kampioen HBS 3 werd keurig met 3-1 gewonnen waarna de wedstrijd tegen Quick 4 moest blijken of we nog kans hadden op een periodetitel. Na een 0-4 ruststand voor MSV'71 werd het in een zinderend slot zelfs 5-6 voor MSV'71 waarna de verplichte 9 minuten tegen Wanica Star 2 moest bepalen welke periodetitel we zouden krijgen. Na veel gebel met de competitieleider of deze wedstrijd van 9 minuten wel zin had werd met medewerking van het bestuur van Wanica Star, zij kwamen naar Maassluis met een veteranenteam, de wedstrijd met 9 tegen 9 uitgespeeld. MSV'71 scoorde in die 9 minuten 2 maal, een door onze veteraan Yavuz.

Hiermee pakte MSV'71 de 3e periode.
Zondag 2 juni werd eenvoudig gewonnen van DHL 2, het werd 1-5 voor MSV en omdat Quick 4 geen team op de been kon brengen tegen ROAC 2 is maandag 2e pinksterdag de halve finale thuis tegen ROAC 2, aanvang 11.00 uur. De finale wordt op 16 juni op neutraal terrein gespeeld.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71