Zondag 2 pas in 2e helft ruim langs Antibarbari 3 (1-1)1-8

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 pas in 2e helft ruim langs Antibarbari 3 (1-1)1-8

Zondag 2 pas in 2e helft ruim langs Antibarbari 3 (1-1)1-8

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

MSV zag in de eerste helft geen kans om het veldoverwicht in doelpunten om te zetten, maar herpakte zich in het tweede bedrijf. Emre Ütü, hier in duel, scoorde een geweldig "Ronaldo" doelpunt.

Zondag 2 was verplicht om de beschamende nederlaag in de uitwedstrijd tegen Antibarbari 3 (5-3) recht te zetten, maar met verbazing werd door coaches en publiek gezien hoe dit werd ingevuld. Wel was MSV zoals ook in de uitwedstrijd veel aan de bal, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet, wel werd op het doel geschoten, maar te onrustig werd het doel veel te hoog gezocht, de eerste goed uitgespeelde aanval zagen we pas in de 12e minuut toen Mehmet Tas Emre Bilek wegstuurde die een goede voorzet losliet op Okan, maar ook deze keer vliegt de bal over.

Dan een uitval van Antibarbari, maar doelman Kemal Fakili plukt de bal randje 16 meter van de voeten van de spits die nog even doorgaat met een kleine schermutseling tot gevolg. Even later een schot van MSV dat via de onderkant van de lat weer terug springt, MSV claimt een doelpunt maar uiteraard gaat dit feest niet door. MSV is kennelijk even uit de concentratie want de goal valt wel aan de andere kant. Na een kort terugspeelballetje op onze betrouwbare sluitpost besluit Kemal tot de moeilijke oplossing en plaatst de bal in de voeten van een tegenstander die wel kans ziet het lege doel te vinden (0-1).

MSV is nu wakker en gaat weer vol op de aanval, maar schoten van Ilyas, Okan, Emre en Özmen worden opgevangen door de gesloten Rotterdamse verdediging en we moeten zelfs tot de 45e minuut wachten voor de dik verdiende gelijkmaker, na een hoekschop komt de bal bij Zekeriya die de bal doorschuift naar Ilyas die weer Okan aanspeelt waardoor de verdediging van Antobarbari het niet meer weet waardoor de voorzet van Okan vrij kan worden ingekopt door Emre Ütü, 1-1.

Na de thee en vermoedelijk een donderspeech van trainer Baris is het gebeurd met het verzet van de Rotterdamse studenten. Al snel is het Özmen die MSV op voorsprong schiet en 15 minuten later de mooiste goal van de dag: Mehmet Tas neemt na een overtreding een vrije schop, de bal komt hoog voor waar Emre Ütü de bal met een omhaal ala Ronaldo de bal in het doel van Antibarbari schiet, 3-1.Hier had zelfs de tegenstander een applausje voor over. 

MSV zet een aanval op met Ilyas (6) Gunay en Özmen (3). 

MSV bouwt de voorsprong verder uit. Eerst via een strafschop, koel benut door Özmen nadat Emre Sarilar onderuit was gehaald binnen het strafschopgebied, (4-1) daarna Okan van dichtbij (5-1), waarna de doorgebroken Özmen Emre Bilek in staat stelt de 6-1 te scoren. Okan en weer Emre Bilek maken de 8 vol waarna de 75 jarige scheidsrechter J. Hartog het wel genoeg vindt.

MSV blijft uiteraard op kop met 40 uit 17, Delft speelde weer niet, maar door het verlies van nummer 3 ONA blijft Delft op 2 met 36 uit 15. Met nog 5 wedstrijden te gaan blijft het spannende.
Zondag 4 won verdienstelijk met 6-5 van HMSH en ons 3 had geen kind aan Antibarbari 13 en wonnen met 6-1 en voert de ranglijst aan in de reserve 6e klasse.

Zondag de uitwedstrijd tegen Slikkerveer, aanvang 14.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71