Zondag 2 sleept overwinning uit vuur bij GLZ Delfshaven (0-2)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 sleept overwinning uit vuur bij GLZ Delfshaven (0-2)

Zondag 2 sleept overwinning uit vuur bij GLZ Delfshaven (0-2)

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

M.S.V.'71 zondag 2 moest zwaar aan de bak tegen het sterkte GLZ Delfshaven 2, maar met doelpunten van Emre Bilek en Özmen Tarhan (foto) werd de overwinnnig veilig gesteld.

Met een uitgedunde selectie moest in Rotterdam de strijd worden aangebonden tegen de nummer 4 GLZ Delfshaven 2. Trainer Baris Alptekin kon niet beschikken over Mehemet, Ugur, Rahman, Mevlut en Guven, maar met de vaste betrouwbare verdediging met aan het hoofd de betrouwbare doelman Kemal ging het team de strijd aan tegen het jonge talentvolle team van GLZ.

De meeste duels werden op het middenveld uitgevochten en veel kansen deden zich niet voor en het koukleumende publiek, -2 graden en een harde ijzige wind, moest wachten tot de 30 minuut voor een doelpunt en die viel voor MSV aan de goede kant. Özmen Tashan ontsnapt op links en zijn strakke voorzet vanaf de achterlijn werd ineenkeer door Emre Bilek ingeschoten (0-1) en even later een afstandschot van zeker 35 meter van Ilyas dat nog maar net over ging.

Mert nog 9 minuten op de klok breekt Emre Bilek door en wordt binnen de 16 hardhandig van de bal gewerkt. De verder goed leidende scheidsrechter kon de elleboog echter van de verdediger niet zien en zag geen overtreding in deze actie.

In de tweede helft een zelfde wedstrijdbeeld. Beide ploegen knokken voor de overwinning en het gaat er af en toe pittig aan toe, beide teams hebben echter respect voor elkaar en bij een blessure wordt de bal sportief buiten het veld getrapt.

Over en weer kansen, zo staan Emre Bilek en Okan Ciftci alleen voor de keeper, en beide doelmannen moeten al hun talenten laten zien om hun doel dicht te houden, zo had Kemal tot 2 maal toe op schoten van dichtbij al zijn talent nodig om de nul te houden.


Spectaculaire redding van doelman Kemal Fakili.

In de 68 minuut een grote kans. Özmen gaat alleen op de keeper af en passeert de doelman maar wordt net buiten de 16 gehaakt door de keeper, maar de scheids zag het toch anders en laat doorspelen, maar nog geen minuut later maakt Özmen het wel af. Zekeriya Somunco neemt op rechts een vrije schop en de bal wordt bij de 2e paal beheerst door onze handige spits in het net geschoten, 0-2.

Özmen schiet de bevrijdende 0-2 binnen.

GLZ probeert het nog wel, maar de MSV verdediging staat als een huis en houdt de pot dicht en er zijn zelfs nog kansen voor Emre Bilek en Okan maar ze zien geen kans om deze te verzilveren.

Een tevrede coach laat wetern dat er uitstekend zaken is gedaan maar dat ons nog zware wedstrijden tegen Delft 2 en Ona 2 te wachten staan.
MSV blijft op de 2e plaats met 2 punten achter op Delft 2 dat nipt won van Meeuwenplaat 2 (3-2).
Zondag is het 2e vrij maar spelen het 3e en 4e thuis om 12.00 en 10.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71