Zondag 2 verlaat de bekerronde met 1-3 winst op ESDO.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 verlaat de bekerronde met 1-3 winst op ESDO.

Zondag 2 verlaat de bekerronde met 1-3 winst op ESDO.

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

De laatste bekerwedstrijd in de poule tegen GSC ESDO 5 werd een 1-3 overwinning, doelpunten van Rahman Demir, Özmen Tashan en Zekeriya Somunco (op de foto nr 10 scoort hij de 1-3).

De wedstrijd begon met 1 minuut stilte in verband met het overlijden van Anita Mohunlol, afgelopen donderdag.

MSV ging fel van start wat al direct resulteerde in kansen voor Okan en Emre. In de eerste minuut had Okan al een dot van een kans en 5 minuten later legt hij de bal breed op Emre maar die besluit de bal weer terug te leggen op Okan die daar niet meer op had gerekend. Na nog een paar mogelijkheden een diepe bal van Mevlut op Emre, maar Emre stuit op de doelman. Nadat Özmen nog een keer op aangeven van Okan de keeper van ESDO testte een kansje voor ESDO. De bal wordt niet goed weggewerkt en 1-0. Na weer een paar mogelijkheden voor MSV een uitval van ESDO, maar de volledig vrijstaande spits neemt de bal niet goed aan. Tien minuten voor tijd knalt Okan op de lat waarna Mehmet de terugspringende bal voorlangs kopt en vlak voor de pauze schiet Emre nog een keer voorlangs na aangeven van Özmen. De scheidsrechter kan het niet langer aanzien en fluit 1 minuut eerder af voor de thee.

De 2e helft een zelfde spelbeeld. Aanvallend MSV en counterend ESDO. Dan toch de dik verdiende gelijkmaker. Emre sprint op rechts langs de zijlijn en trekt de bal voor waarna  Rahman Demir er 1-1 van maakt en nog geen 4 minuten later een zelfde situatie maar dan over links, Okan wordt diep gestuurd en legt de bal panklaar neer voor Özmen die vol uithaalt voor de 1-2.

Özmen Tashan haalt uit voor de 1-2

Dan nog een grote kans voor Mehmet Tas. Op volle snelheid slalomt hij over de as van het veld en stuit even op de uitgelopen keeper maar deze verslikt zich in de bal maar Mehmet kijkt niet meer naar de bal en laat deze naast lopen. Emre loopt nog tegen een onnodige gele kaart op door te laten merken het niet eens te zijn met de scheidsrechter maar dan weer een dot van een kans voor Mehmet, hij knalt van dichtbij op het verlaten doel maar een verdediger redt op de doellijn, maar 7 minuten voor tijd toch de 1-3. Haci houdt bij de zijlijn de bal nog net binnen en speelt Zekeriya, die als verdedigende middenvelder een geweldige wedstrijd speelde, aan die van dichtbij de keeper kansloos laat. De lang geblesseerde Ramazan Sahin speelde de tweede helft weer mee en hield samen met Ilyas en Gunay het achterin verder dicht.

Het schot van Mehmet Tas wordt nog van de doellijn gehaald.

Door het verlies tegen HMSH komt MSV net een puntje te kort om door te bekeren dus kunnen de mannen van Baris Alptekin en Yavus Kocadag zich volledig concentreren op de competitie, zondag 24 september uit tegen GLZ Delfshaven 2, aanvang 13.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71