Zondag 2 via 2-1 overwinning op ROAC 2 naar finale.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 via 2-1 overwinning op ROAC 2 naar finale.

Zondag 2 via 2-1 overwinning op ROAC 2 naar finale.

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

Zondag 2 plaatste zich door een 2-1 overwinning op ROAC 2 voor de finale op zondag 16 juni tegen Voorschoten'97 2. In de extra tijd scoorde Emre Ütü de winnende goal nadat eerder Özmen Tashan (foto) de 1-0 had gescoord. De finale wordt gespeeld bij sv Vredenburch in Rijswijk, aanvang 12.00 uur.

Zondag 2 was in de competitie keurig 3e geworden en pakte de 3e periode. In de kwartfinale van de nacompetitie werd eenvoudig van DHL 2 (1-5) gewonnen en tegen ROAC 2 moest gestreden worden voor de finaleplaats om een plek in de reserve 1e klasse.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, kansen over en weer, maar beide verdedigingen stonden goed, met name de viermans achterhoede van MSV'71 met het centrale duo Ilyas en Ramazan gaf geen kans weg. 
MSV'71 creëerde de meeste kansen met name spits Özmen Tashan  had enkele goede mogelijkheden, maar zijn schoten waren onzuiver, maar 1 minuut voor de rust was het toch Tashan die uit een onoverzichtelijke situatie na een hoekschop het gaatje in de paarse muur wist te vinden.


Özmen Tashan haalt uit voor een doelpoging.

In de tweede helft probeert ROAC 2 wat aan deze achterstand te doen en met succes, in de 75e minuut maakt ROAC gelijk na een goed uitgespeelde aanval, het schot was doelman Baris Alptekin te machtig, 1-1.

Maar MSV'71 had geen zin in strafschoppen en zette ROAC onder druk. Özmen komt enkele keren vrij voor de goal, maar hij is te gehaast bij de afwerking, eerst schiet hij naast nadat hij met een dieptepass vrij voor de keeper was gezet en even later redt de goede doelman van ROAC op schoten van dichtbij van Özmen en Zekeriya en even later is het onze snelle rechtsback Emre Sarilar die na een solo hard rakelings overschiet.


Emre Sarilar passeert op snelheid zijn mannetje.

Maar dan de laatste minuut, Ramzan Sahin stuurt op links Emre Ütü weg en diens voorzet over de hele komt bij Zekeriya Somuncu die de achterlijn haalt en de bal perfect op het hoofd van Emre plaatst die steenhard inkopt, 2-1.


Emre Ütü zet voor waarna hij de voorzet van Zekeriya inkopt.

Door deze overwinning plaatst MSV'71 zich voor de finale tegen Voorschoten'97 2 dat met 2-4 van RKDES 2 won. De wedstrijd is op neutraal terrein en wordt gespeeld op zondag 16 juni a.s. om 12.00 uur op het terrein van SV Vredenburch in Rijswijk.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71