Zondag 2 weer in slotminuut langs zijn tegenstander, (1-1) 2-1

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zondag 2 weer in slotminuut langs zijn tegenstander, (1-1) 2-1

Zondag 2 weer in slotminuut langs zijn tegenstander, (1-1) 2-1

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Quick 4 dat nog zonder puntenverlies bij de top 3 staat, maakte het zondag 2 knap lastig, via een strafschop in de laatste minuut bleven de 3 punten toch in Maassluis. Op de foto maakt 1 aanvaller het de MSV'71 verdediging nog knap lastig. 

Quick 4 staat zonder puntenverlies samen met Full Speed, HBS en BMT boven aan de ranglijst, MSV'71 verspeelde 2 punten uit tegen HMSH en staat op de 5e plaats. Het zou dus geen gemakkelijke wedstrijd worden.
Waar MSV'71 al geconcentreerd aan de warming-up bezig was, druppelden de mannen van Quick soepeltjes binnen en vroegen aan de scheidsrechter of ze een kwartiertje later mochten beginnen. Makkie dacht MSV.

MSV kwam dus ook scherp uit de startblokken en Quick moest even terug en via Zekeriya was MSV al bijna trefzeker. Maar de mannen van coach Baris Alptekin werden slordiger, passes kwamen niet meer bij de juiste kleur en Quick kwam wat meer in balbezit en golfde het spel heen en weer.

Toch komt MSV op voorsprong, in de 25e minuut weet spits Emre Ütü te ontsnappen en plaatst de bal beheerst in het Haagse doel, 1-0. Quick laat het hier niet bij zitten en de duels worden scherper. Onze jonge rechtback Emre Sarilar heeft zijn handen vol aan zijn leeftijdsgenoot bij Quick die hem ook volgt bij zijn bekende sprint naar voren. MSV krijgt toch weer wat kansjes maar een schot van Karim na goed aangeven van Emre Ütü gaat rakeling over.
Ook Quick heeft goede mogelijkheden om te scoren, zo knalt een vrijeschop van de Hagenaars op de lat en moet de Maassluise verdediging regelmatig aan de bak om doelman Kadir Özkardus te assisteren. 
Toch de onverwachte gelijkmaker, in de 45e minuut verdwijnt een goed genomen hoekschop door niet ingrijpen van de verdedigers onverwacht achter Kadir, 1-1.

Beide ploegen komen scherp uit de kleedkamer, eerst een paar kansen voor MSV, maar dan is het Quick dat de dienst uitmaakt. Een scrimmage voor het doel van Kadir levert een hachelijke situatie op, de spits trapt voor open doel totaal mis en Ramazan moet met een kamikazeactie redding brengen, waarna doelman Kadir Özkardas zich onderscheidt door tot 3 maal toe de bal uit zijn doel te ranselen.

Ramazan Sahin brengt redding.

MSV worstelt zich onder het Haagse beleg uit en bij een van de bekende solo's van Emre Sarilar wordt hij bij de 16 meter gestuit, maar kan met de bal verder, de verder goed leidende scheidsrechter, de heer Zondag,  ziet echter in de actie van Emre een overtreding. Aanvoerder Ilyas protesteert en krijgt geel, dit tot grote frustratie van het Maassluise publiek. MSV is even de concentratie kwijt en bijna profiteert Quick hiervan, maar de jonge linksbuiten van de mannen van Quick schiet in vrije positie voor open doel de bal hoog over.
Met nog 1 minuut op de klok nog een vrijeschop voor MSV, maar het loepzuivere schot van de altijd trefzekere Zekeriya wordt door de Haagse doelman uit de kruising geranseld, uitstel van executie echter, want na een onnodige harde overtreding binnen het strafschopgebied op de MSV spits wijst de leidsman gedecideerd naar de stip. Zekeriya mag het vonnis voltrekken en MSV mag de 3 punten in Maassluis houden.


Zekeriya Somuncu schiet de strafschop beheerst binnen, 2-1

MSV blijft op de 5e plaats en speelt volgende week uit tegen HBS, aanvang 13.30 uur. Voor de wedstrijd nuttigt het team een stevig ontbijt bij Cadir in Den Haag, aanwezig 09.30 uur. 

...

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71