Zwakke 1e helft kost zondag 2 de overwinning (1-0) 1-1

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Zwakke 1e helft kost zondag 2 de overwinning (1-0) 1-1

Zwakke 1e helft kost zondag 2 de overwinning (1-0) 1-1

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

In de uitwedstrijd tegen HMSH 2 wisselde zondag 2 een zwakke 1e heft (1-0) af met een hele sterkte 2e helft maar bleef toch steken op een puntendeling. Op de foto probeert Zekeriya met een vrije schop de rood-witte muur te slechten.

Hoe het kon gebeuren zullen we nooit weten, misschien het wel erg vroege tijdstip van de wedstrijd (10.00 uur uit!), maar de mannen van coach Baris Alptekin hadden er in de eerste helft weinig zin in. Na wat kleine kansjes voor met name Emre Ütü, rakeling voorlangs, werd de thuisploeg de bovenliggende partij en keek MSV'71 al na 10 minuten tegen een 1-0 achterstand aan. De snelle, behendige linksbuiten kreeg veel te veel ruimte en nadat doelman Kadir was uitgespeeld was het voor de spits van HMSH een koud kunstje de bal in het doel te schieten.

HMSH speelde veel feller dan MSV en HMSH kreeg nog meer kansen, maar de verdediging met Gunay, Ilyas, Ramazan en Emre Sarilar had de schade beperkt tot 1 doelpunt.

Na de rust een veel feller MSV en de tegenstander werd op eigen helft vastgezet en moest zich beperken tot countertjes. Met name Zekeriya Somuncu probeerde met afstandschoten de goede doelman van de Hagenaars regelmatig uit, maar de counters van HMSH bleven gevaarlijk, zo moest Ramazan even de noodrem gebruiken wat hem geel oplevert, maar verder kwamen deze mannen niet. Emre Ütü kopt nog een keer rakelings naast, maar 8 minuten voor tijd toch de verdiende gelijkmaker, een voorzet van Emre Sarilar wordt niet goed weggewerkt waarna Özmen de bal schitterend tegen de touwen knalt, 1-1. De gelijkmaker wordt gevierd.

In de resterende minuten krijgt Zekeriya nog een grote kans, maar hij moet de bal ineens nemen zodat de bal snelheid mist. Maar toch te vrede gezichten bij MSV dat lang dacht tegen de eerste competitienederlaag aan te lopen.

Zondag 2 is volgende week vrij en speelt 14 oktober thuis tegen Quick 4 dat beide wedstrijden had gewonnen, MSV staat nu op plaats 5. 

Onze veteranen moest hun meerdere erkennen in HDV VE1, uitslag 4-1. Zondag 3 wist wel te winnen, het werd 2-4 in de uitwedstrijd tegen Kethel Spaland 4 en de mannen staan nu samen met RDM 2 ongeslagen boven aan de ranglijst. De veteranen spelen zondag om 10.00 uur uit tegen Laakkwartier VE1, ons 3e speelt zondag uit om 12.00 uur tegen Portugaal1

.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71