top of page

Jubileumdag M.S.V.'71

Op zondagmiddag 24 april is het eindelijk zover. Deze dag viert M.S.V.’71 ‘met terugwerkende kracht’ het 50 jarig bestaan van de voetbalvereniging tezamen met de 25e Megaweek. Alle ingrediënten dus voor een gezellige middag in de feesttent. Vanwege de coronamaatregelen kon het gouden jubileum van de zwart/witte club vorig jaar niet uitgebreid gevierd worden. Maar dat wordt dus eind april feestelijk ingehaald. Ook wordt er deze middag aandacht besteed aan de mooie en waardevolle traditie van 25 jaar Megaweek. 

Om 13:00 is er eerst een besloten receptie voor genodigden en vanaf 15:00 barst het mega MSV feest los. Wij rollen dan de zwart/witte loper uit voor alle oud en huidige clubleden en vrijwilligers van zowel MSV en de Megaweek. Uiteraard zijn ook onze trouwe sponsors en donateurs welkom net als oud bestuursleden, leiders, trainers en commissieleden. Maar ook bijvoorbeeld de playback-ers die in het verleden de mega tent op stelten hebben gezet. 


 

Kortom iedereen die op één of andere manier iets betekend heeft voor MSV kan zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op onze website. Dan weten wij hoeveel bitterballen we mogen inslaan. Het zou erg leuk zijn als veel oud MSV-ers en Megaweek medewerkers op 24 april om 15:00 naar de tent komen voor een gezellig matinee in reünie sfeer. Uiteraard zal het aan de nodige consumpties en muziek niet ontbreken. Dus geef het door; alle MSV-ers verzamelen om te proosten op die leuke club uit Maassluis-west! Hoe meer volk, hoe meer vreugd!

jub.jpg

Meld je nu aan voor de jubileumdag!

Vul onderstaand aanmeldformulier in

In welke jaren was/ben je actief bij M.S.V.'71?

Bedankt voor het aanmelden en tot 24 april in de tent!

bottom of page