top of page
  • duucie

24 april Kindermiddag en Bingo in de M.S.V.’71 tent

Tijdens de 27e Megaweek bij M.S.V.’71 zijn er, eind april, ook weer leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk ook weer een Mega Bingo voor de oudere jongeren.

Op woensdag 24 april is het weer tijd voor de mega gezellige kindermiddag. Alle kinderen uit Maassluis en omstreken zijn van harte welkom in de feesttent om te kijken naar een geweldig optreden van goochelaar Jerry, geheel gratis. Na het optreden van goochelaar Jerry, spelen we nog een leuke en spannende kinderbingo. Bingo loten zijn zoals ieder jaar in de tent verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Ook dit jaar zijn er weer Mega leuke prijzen te winnen. De kindermiddag begint om 14:00, vanaf 13:30 uur gaat de tent open. En natuurlijk krijgen alle kinderen en ouders na afloop een lekker een ijsje.


Woensdagavond staat de populaire Mega Bingo op de planning. Ook dit jaar zijn er geweldige (geld) prijzen te winnen. In verband met de, te verwachte drukte, begint de Mega Bingo dit jaar een half uur eerder; om 19:30 uur, vanaf 18.30 uur gaat de tent open.


Kijk voor meer informatie over de 27e Megaweek op onze internetsite www.megaweek.nl.

Op onze site zijn nog enkele kaarten te koop voor de OranjeParty en de Nacht van M.S.V.’71. Kaarten voor de Oranjeparty zijn nog verkrijgbaar voor € 17,50 (16+) en voor de Nacht van M.S.V.’71 €25,- (18+).

Tijdens de 27e editie zet M.S.V. ’71 zich weer in voor de voedselbank Maassluis.


Comments


bottom of page