• nicovdlelij

25e Jubileum Megaweek bij M.S.V.'71!Hoofdsponsor; Embassy Freight R'dam


Eind april is het zover; dan zal bij M.S.V.'71 voor de 25e maal de feesttent worden opgezet.

Dit jaar zelfs een speciale jubileum tent!


Wat in 1996 begon als idee, om het 25 jarig bestaan van de gezellige voetbalvereniging in een tent te vieren, is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Een bijzonder 'Maassluis' evenement wat gedragen wordt door vele vrijwilligers en sponsors. De organisatie is sinds 2001 in goede handen bij de stichting 'Vrienden van M.S.V.'71'. Zij hebben voor deze 25e editie weer een geweldig programma in elkaar gezet met leuke activiteiten voor jong en oud.


De unieke feestweek start op woensdagmiddag 22 april met een Kindermiddag, in de avond gevolgd door de Mega Bingo. Op donderdagavond 23 april zijn alle sponsors van harte welkom op een speciale jubileum sponsoravond. Vrijdag 24 april kan er op de Meezingavond weer meegezongen worden met het Waterwegkoor Maassluis en Rita Young.


Zaterdag 25 april volgt de 25e Nacht van M.S.V.’71! Met dit jaar o.a. Samantha Steenwijk, Charly Luske en het duo Helemaal Hollands, op het podium. De presentatie is uiteraard weer in handen van Ad van Opstal.


Dit is een mooie opwarmer voor de Oranjeparty op zondag 26 april. De DJ's van Q-music zullen ongetwijfeld weer de foute uurtjes draaien om in de juiste oranje stemming te komen. Want de dag erna wordt 25e Megaweek traditiegetrouw feestelijk afgesloten op Koningsdag. Een groot oranje festijn voor alle leeftijden in en rondom de feesttent.


Meer Megaweek informatie is te vinden op www.megaweek.nl, waar u ook een link staat naar de on-line kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.'71 (early bird €17,50) en Oranjeparty (early-bird €10,-).


Voor beide avonden verloopt kaartverkoop goed. De losse verkoop start half maart bij onze bekende verkooppunten.