top of page
  • duucie

Après Ski Party kaartverkoop gaat hard!

Maak je klaar om de sneeuw van de bergen naar de dansvloer te brengen, want op zaterdag 24 februari transformeert het terrein van MSV tot het ultieme Après Ski paradijs! Hier zijn alle details die je moet weten:

 

📅 Datum & Tijd:

Zaterdag 24 februari vanaf 20:30 uur

 

🎧 Muzikale Sfeer:

DJ Patrick staat klaar om de avond te transformeren met de meest aanstekelijke Après Ski hits! Bereid je voor op een onvergetelijke mix van beats die je rechtstreeks naar de besneeuwde Alpen zullen voeren.

 

👗 Dresscode:

Haal je mooiste ski-outfit tevoorschijn, want de dresscode is natuurlijk Après Ski! Denk aan knusse truien, opvallende skipakken, skibrillen, mutsen en alles wat je warm houdt terwijl je de dansvloer onveilig maakt.

 

🍻🍴 Winterse Versnaperingen in Overvloed

Laat je smaakpapillen dansen met heerlijke winterse versnaperingen. Van warme glühwein tot winterse snacks, we hebben alles om je energie op peil te houden terwijl je danst en feest.

 

🎟️ Kaartverkoop:

Zorg ervoor dat je op tijd jouw plekje reserveert voor dit winterse festijn! Kaarten zijn beschikbaar via onderstaande link:

 


Mis deze kans niet om te feesten na een dag op de denkbeeldige piste! Verzamel je vrienden, trek je beste Après Ski outfit aan en maak je klaar voor een nacht vol plezier, muziek en geweldige herinneringen.

 

Tot dan! 🎿🎉
bottom of page