• nicovdlelij

Burendag zaterdag 26 september bij M.S.V.’71


Op zaterdag 26 september opent M.S.V.'71 officieel het Jubileumseizoen 2020-2021. Op 8 maart 2021 bestaat de voetbalvereniging uit de Steendijkpolder 50 jaar. Hier zal gedurende het seizoen op gepaste wijze naar toegeleefd worden. De zwart/witte jubileumcommissie organiseert hiervoor verschillende activiteiten op het fraaie gerenoveerde sportcomplex.


Zo start zaterdagochtend 26 september met een speciale burendag. Hierbij zijn buurtbewoners uit de Steendijkpolder, Molenwijk en ook de Burgemeesters, Wilgenrijk en Vogelwijk van harte welkom.Alle liefhebbers worden ontvangen met een kop koffie of thee met wat lekkers en krijgen een rondleiding. Dit doen wij om 10:00 en 11:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen vragen wij liefhebbers zich aan te melden via een e-mail naar actie@MSV71.nl .Vermeld daarbij uw naam en met hoeveel personen u komt en op welk tijdstip; 10:00 of 11:00 uur.


U ontvangt dan een bericht van ons met informatie en waar wij u ontvangen. Wij hopen u op 26 september te mogen ontmoeten bij M.S.V.'71.


Die middag speelt onze vlaggenschip om 14:30 uur ook zijn eerste thuiswedstrijd van het jubileumseizoen. En dat is gelijk een Waterwegderby tegen Victoria'04 uit Vlaardingen.


Aansluitend zal het Rad van Fortuin weer ouderwets draaien bij de club uit Maassluis -west.