top of page

Burgemeester vol lof over ons sportcomplex


Zaterdag 26 september ontvingen wij spontaan hoog bezoek op de geslaagde burendag. Onze burgemeester Edo Haan had zich samen met zijn vrouw op deze zonnige dag aangemeld bij M.S.V.'71.

Tezamen werden zij door onze voorzitter Pieter Hoogenraad en secretaris; Gerard Schilperoort met open 'op 1,5 meter' armen ontvangen. Na een heerlijke koffie ontvangst in onze vernieuwde bestuurskamer, kregen onze gasten een rondleiding over ons mooie sportcomplex.

Na een bezichtiging van onze nieuwe kleedkamers werd het nieuwe handbal veld van Unitas'63 bekeken. Aansluitend werd met veel interesse het grote renovatieproject van onze oude opstallen aanschouwd. De burgemeester en zijn vrouw waren onder de indruk van het vele werk wat reeds verzet is door onze club en het fraaie resultaat. Het wordt echt heel mooi!

Onze burgenvader eindigde het gezellige bezoek dan ook met mooie woorden voor onze vereniging. Complimenten voor onze grote inzet en doorzettingsvermogen. Het sportcomplex ziet er prachtig uit en kan er zo weer vele jaren mee. Echt een visitekaartje voor onze gemeente. Hier mogen we, met zijn allen, heel dankbaar en trots op zijn.

Het bestuur van M.S.V.'71

Comments


bottom of page