• nicovdlelij

Geen toernooien voor M.S.V.'71 jeugd in verband met Corona Virus.


Beste Leden


N.a.v. de aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, heeft ook voetbalvereniging M.S.V. ’71 te Maassluis, met pijn in het hart besloten haar thuistoernooi op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) af te lasten.

Zoals bekend is gemaakt, worden alle bijeenkomsten verboden tot 1 juni, in plaats van de eerder gemeld datum 6 april. Wat resulteert dat wij ook geen enkele jeugdteam naar de ingeschreven voetbaltoernooien zullen sturen. Niet alleen om gehoor te geven aan de getroffen maatregelen, maar ook om geen risico’s te nemen met de gezondheid van onze leden en die van verenigingen waarvoor wij een uitnodiging hebben mogen ontvangen.

Hopelijk komt er snel een einde aan deze surreële situatie en kunnen we ons dagelijkse activiteiten weer oppakken zoals we dit deden voor deze pandemie. Zoals o.a. het organiseren van onze toernooien waar het voetbalplezier vanaf spat.

Voor de rest wil ik namens onze commissie en vereniging melden, blijf gezond en pas goed op jezelf en je medemens! #staysafe

Met sportieve groet,

Sunil Girdhari

Toernooicommissie M.S.V. ‘71