• nicovdlelij

Speculaaspoppen Nieuws !


Beste leden,

As zaterdag ochtend (7 November 2020) kunnen de bestellijsten van de speculaaspoppen ingeleverd worden.


Er is ook een mogelijkheid om de poppen te bestellen via


https//app.speculaaspop.nl/vereniging/msv-71


U hoeft dan niet heel de bestellijst in te vullen maar alleen het aantal poppen dat nodig heeft, en niet vergeten de naam van verkoper / verkoopster te vermelden om mee te dingen naar beste verkoper / verkoopster.


Als u op die manier on-line bestelt, kunt u betalen via ideal en hoeft u de bestellijst niet meer in te leveren op de club. Natuurlijk wel bewaren voor jezelf om de poppen af te leveren.

De speculaaspop commissie,

Deze traditioneel gebakken speculaaspop is een halve meter groot, zit verpakt in een mooie geschenkdoos en kost slechts € 5,- per stuk.

Het opknappen van onze steeds mooiere sportcomplex is bewijs dat opbrengst van deze overheerlijke actie goed wordt besteed. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar de afronding van de renovatie van onze kantine en oude kleedkamers.

De beste verkopers zullen weer worden beloond. Voor elke 12 verkochte speculaaspoppen krijgt de verkoper een lot. Met dit lot is er kans op een mooie prijs tijdens de tombola op de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 2 Januari (of als die niet door kan gaan op een nader te bepalen moment). Heel veel succes met de verkoop in deze bijzondere tijd!

De speculaaspoppen kunnen zaterdagochtend 28 november tot 12:00 uur worden ogehaald bij M.S.V.71. Bestellingen van bedrijven worden uiterlijk maandag 30 november bezorgd.

Nog een paar opmerkingen voor onze jonge verkopers

Op de bestellijst op de achterzijde kan je de bestelling en de adresgegevens van de kopers invullen. Vul dit goed in, want later moet je de speculaaspoppen daar zelf weer afleveren. Tegen die tijd vertellen we je hoe jet dit het

Nog een aantal belangrijke punten:

  • Vergeet niet je naam, adres, team en telefoon nr. bovenaan de bestellijst in te vullen.

  • Lijsten, inclusief geld, uiterlijk zaterdag 7 november 2020 inleveren bij Vanessa, Martin, Arjan of je coördinator.

  • De speculaaspoppen moeten vooraf betaald worden.

  • De verkochte speculaaspoppen kan je zaterdagochtend 28 november tot 12:00 uur ophalen bij M.S.V.'71 om ze daarna uit te delen aan jouw kopers.

  • Je kunt altijd een extra verkoopformulier vragen of downloaden via www.MSV71.nl