• nicovdlelij

M.S.V.’71 doet weer mee aan de grote clubactie


Ook dit jaar doet M.S.V.’71 weer mee met de Grote Club Actie. Deze is op zaterdag 19 september van start gegaan.

Iedere vereniging kan extra inkomsten gebruiken voor de clubkas. De Nationale Stichting Grote Clubactie maakt dit voor verenigingen mogelijk. Al meer 40 jaar organiseert de Grote Clubactie een jaarlijkse loterij voor het Nederlandse verenigingsleven.

Het idee is eigenlijk heel simpel. Verenigingen verkopen loten uit de Grote Clubactie loterij en van de totale opbrengst gaat 80% direct naar clubkas!

Kopers van loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000. Ook maken ze kans op 4 jaar zorgeloos rijden in een Seat mii electric of een reischeque voor een luxe campingvakantie van Vacansoleil t.w.v. € 2.500,-. Naast deze drie topprijzen zijn er meer dan 300.000 andere prijzen te winnen, allemaal dankzij een winkans van 1 op 10!

De opbrengst van de Grote Clubactie zal door M.S.V.’71 o.a. aan de renovatie van ons Sportpark worden besteed.





Manier van Verkoop

Loten kunnen uitsluitend verkocht worden via de boekjes die de jeugd krijgt

De verkoop d.m.v. éénmalige machtiging

Hierbij geeft de koper schriftelijk (op intekenlijst) toestemming om eenmalig een bedrag ter waarde van het aantal gekochte loten van zijn bankrekening te incasseren. In plaats van een papieren lot krijgt de koper het lotnummer op zijn bankafschrift. Kinderen hoeven dan niet met contant geld op zak te lopen. Belangrijk: noteer op de intekenlijst goed alle gegevens van de mensen die bij jou loten kopen!


Verkopers : M.S.V.’71 pupillen. Zij kunnen een lot verkopen aan ouders, opa’s, oma’s, verdere familie, vrienden en bekenden. Als de ouders het goed vinden mogen zijn ook proberen langs de deuren nog meer loten te verkopen. Want er zijn mooie prijzen te winnen voor degene die de meeste loten verkoopt.

Natuurlijk rekenen wij erop dat onze senior leden zelf een of meer loten zullen gaan kopen en daarmee M.S.V.’71 financieel steunen. Maar wij willen ook graag dat onze jeugd zijn / haar best gaat doen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Bedenk daarbij dat dit een prachtige manier is om de club te steunen.

Verstrekken aan verkopers (M.S.V.’71 jeugdleden)

Alle spelers en speelsters uit onze pupillen teams (JO8 t/m JO13) hebben via hun leider / trainer een boekje ontvangen om loten te verkopen. Als je boekje vol is en je wilt nog meer loten verkopen dan kan je via je leider / trainer een nieuw boekje vragen bij onze secretaris de heer Gerard Schilperoort. Hij is namens M.S.V.’71 de coördinator van de Grote Clubactie. De heer Schilperoort loopt vaak rond bij M.S.V.’71 en anders is hij telefonisch te bereiken op 06-16963140 of per e mail secretaris@msv71.nl

Als je klaar bent met verkopen lever je het boekje in bij je leider of trainer, die deze aan de coördinator van de Grote Clubactie overhandigt.

Wanneer begint de verkoop?

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 begint op zaterdag 19 september. Eerder mogen geen loten worden verkocht.

Wanneer is de trekking?

De trekking van de Grote Clubactie loterij is op woensdag 9 December 2020.

We bedanken iedereen bij voorbaat voor de medewerking en hopen via deze Grote Clubactie onze clubkas te kunnen spekken.