• nicovdlelij

M.S.V.’71 Jubileumcommissie klaar voor de start


Na de oefen en bekerwedstrijden start aankomend weekend de amateur voetbalcompetitie en dus ook ons jubileumseizoen 2020-2021. In de afgelopen periode is er een enthousiaste jubileumcommissie geformeerd.

Deze groep echte MSV-ers herbergt met; Nico vd Lelij en Jacques vd Vlugt twee MSV-ers van het eerste uur van onze mooie vereniging uit 1971. Tezamen met Felice van Reeven, Martin van Zweden, Eveline de Rave en Jack vd Vlugt is het aanstaande jubileum in goede handen.

Vele leuke ideeën en items zijn de revue gepasseerd. Helaas wordt het enthousiasme en de mogelijkheden ietwat geremd door de huidige coronamaatregelen. Maar dit neemt niet weg dat we op gepaste wijze toe zullen leven naar de 50e verjaardag van onze vereniging op 8 maart 2021.


Zo heeft Jack een prachtig en uniek jubileumshirt ontworpen. Deze gaan inmiddels als warme broodjes over de toonbank.


Ook is ons jubileumlogo gereed met een gouden 50 erin verwerkt. Maar is er nog veel meer te melden en te vieren komend seizoen.


Hierbij alvast een tipje van de feestsluier; we gaan elke thuiswedstrijd van ons vlaggenschip de 3e helft vieren met een Rad van Fortuin. Dit willen we ook een met een leuke thuiswedstrijd van ons vrouwen elftal doen. Verder zullen er de nodige activiteiten volgen. Zoals de heropening van ons sportcomplex en onze nieuwjaarsreceptie op 2 januari, die een extra feestelijk zal zijn.

Maar er staat meer op de rol voor ons jubileum; wat te denken van een ludiek opgepoetst clublied en de lancering van een echte M.S.V.'71 mascotte.

Verder zal onze huisjournalist Nico middels interviews, verhalen en krantenknipsels uit de oude doos met regelmaat stilstaan bij 50 jaar M.S.V.'71. Onze toernooien zullen ook een jubileum tintje krijgen.

En tijdens de 25e Megaweek, die hopelijk volgend jaar wel door kan gaan, organiseren we een galadiner en een jubileumdag met reünie. Dit uiteraard in samenwerking met onze Megaweek organisatie. Hierover volgt later meer informatie dit seizoen. Alles natuurlijk in afwachting van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

We starten dus volgend weekend 26/27 september met de eerste van hopelijk vele gezellige jubileumactiviteiten in de sfeer van onze mooie club.

Wij houden u graag op de hoogte van onze jubileumactiviteiten.

De jubileumcommissie 50 jaar M.S.V.'71