top of page

M.S.V.’71 Kabouters gaan weer trainen!Op woensdag 31 augustus start de leuke kaboutertraining bij M.S.V.’71 weer.


Al jaren kunnen kinderen vanaf 4 jaar op woensdagmiddag bij M.S.V.’71 terecht voor een uurtje voetbaltraining. Vele MSV-ers hebben zo spelenderwijs hun eerste balletje getrapt bij onze kabouters. Een aantal kabouters spelen nu zelfs in onze selectie en eerste elftal.


De trainingen worden vanaf dit seizoen verzorgd door de nieuwe Kabouter hoofdtrainer; Hans Dries. Hij wordt ondersteund door een aantal enthousiaste jeugdspelers; Rick van Straaten, Tim de Snaijer, Bart Tunker, Tom van Zanten, Jesse Nagtegaal en Roy Mehlbaum.

Zij volgen de trainsters; Dione van Loenen, Anouk Pieterse en Marieke van Zweden op.Hoofdkabouter trainer Hans Dries met zijn assistenten zijn er klaar voor


Alle jongens en meisjes zijn vanaf woensdagmiddag 31 augustus tussen 16:30 en 17:30 van harte welkom voor een vrolijke en leerzame voetbaltraining.


De eerste twee maanden meetrainen is op proef en vrijblijvend. Daarna wordt er een lidmaatschap bijdrage gevraagd van € 35,- . Deze contributie is inclusief deelname aan de mini Jo7 competitie op zaterdagochtend en het gebruik van wedstrijdkleding.


Dat het kaboutervoetbal bij M.S.V.'71 populair is, blijkt uit de vele kinderen die wekelijks meetrainen en jaarlijks doorstromen naar onze jeugdafdeling.


Wilt u meer weten over het kaboutervoetbal bij M.S.V.’71 loop dan vanaf 31 augustus op woensdagmiddag langs bij de kaboutertraining.


Of stuur een mailtje naar; Kabouters@MSV71.nl of neem contact op met Ron van Straaten, onze Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw.Kaboutervoetbal is een feest voor jong en oud bij M.S.V.’71! Wij wensen alle kabouters veel plezier dit seizoen!