• nicovdlelij

M.S.V.'71 kantine per 1 juli weer open


De verdere versoepelingen van de coronamaatregelen van het RIVM hebben vanaf woensdag 1 juli ook zijn invloed op ons sportcomplex.

Zo worden de ingestelde coronawachten en looproutes opgeheven.

Hierdoor komt er meer bewegingsvrijheid en verantwoordelijkheid voor het individu. Maar de anderhalve meter afstand zal moeten worden gehandhaafd. Omdat dit een gedeelde verantwoordelijkheid betreft, vertrouwen wij op het gezonde verstand van onze leden en bezoekers.

Vanaf 1 juli mogen alle leden vrijuit trainen en zijn ouders weer welkom op ons sportcomplex. Ook kunnen onze nieuwe kleedkamers gebruikt worden en mag er weer gedoucht worden.

Onze kantine zal vanaf 1 juli weer beperkt open zijn. In verband met de lopende verbouwing van o.a. onze keuken is uitsluitend (fris) drank te koop en consumeren is voorlopig alleen mogelijk op onze terrassen. Ook hier geldt de 1,5 meter maatregel. Verder zijn momenteel alleen de toiletten in ons nieuwe kleedkamergebouw te gebruiken.

De planning is dat de amateurvoetbal competities in september weer zullen starten. Tot die tijd kan en mag er alleen getraind en geoefend worden.

Wij danken iedereen voor alle medewerking aan de coronamaatregelen tot nu toe.

Het bestuur van M.S.V.'71