• nicovdlelij

M.S.V.'71 maatje te klein voor Excelsior'R O21


De bal rolt weer bij M.S.V.'71. In eigen huis verloor de equipe van nieuwe trainer Paul van Loenen de eerste oefenwedstrijd van het komende seizoen zoals kon worden verwacht afgetekend van de talenten van Excelsior'R O21. De teller bleef uiteindelijk op 0-5 steken.

Zoals was aangekondigd liet Paul van Loenen 2 verschillende elftallen de strijd aangaan met de beloften van de BVO uit Kralingen. Het elftal voor de pauze deed het beduidend beter dan de mannen, die na de pauze hun opwachting maakten.

Excelsior'R was duidelijk een maatje te groot voor de 4e klasser uit Maassluis. Ook in het 1e bedrijf. Maar toen bood M.S.V.'71 goed tegenstand en wist de schade te beperken tot slechts één tegendoelpunten (van Freek van Eijck) en een schot op de paal. In aanvallend opzicht zorgde de razendsnelle Kevin Edmilson Santos namens M.S.V.'71 nog voor wat dreiging.
Na de pauze ging het al snel mis voor de thuisploeg toen Karim Attsou al na 3 minuten noodgedwongen een strafschop veroorzaakte. Delano Gouda schoot schoot vanaf 11 meter onberispelijk binnen. (0-2).


Daarna ging het snel en liepen de Kralingers eenvoudig uit naar 0-4 door 2 doelpunten van Dave van Delft. Het werd uiteindelijk 0-5 door een doelpunt van Nino Urban. Daarna verslapte de concentratie bij de jeugdige talenten uit Rotterdam. Vooral de afronding liet te wensen over. Anders was de nederlaag voor M.S.V.'71 nog hoger uitgevallen.


Nu bleef de teller steken op 0-5, een zelfde resultaat als 4e klasser Woerden behaalde tegen Excelsior'R O21. De ploeg uit Woerden is volgende week in Maassluis de tegenstander van M.S.V.'71 in de 2e oefenwedstrijd.


Deze wedstrijd begint om 14:30 uur.