top of page

M.S.V.’71 start Walking Football. Al een aantal aanmeldingen binnen.


In navolging van onze stadgenoot Excelsior’M heeft M.S.V.’71 nu ook het plan opgevat om te gaan starten met Walking Football. De voetbalvorm voor 55-plussers, die op hun “oude” dag nog lekker actief bezig willen zijn. Op Zondag 1 oktober kunnen liefhebbers en gegadigden gratis kennismaken en deelnemen aan deze tak van sport tijdens het door Welzijn Maassluis georganiseerde “Kom Ontmoet & Beweeg” evenement bij Hockeyvereniging Evergreen.


Walking Football

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.


Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football.


Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.


Kom Ontmoet & Beweeg

Liefhebbers en geïnteresseerden in Walking Football, kunnen op Zondag 1 oktober gratis en vrijblijvend kennismaken met deze sport. Op die dag organiseert Welzijn Maassluis bij Hockeyvereniging Evergreen het evenement “Kom Ontmoet & Beweegmet als doel Maassluise Verenigingen de kans te geven om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen.


M.S.V.’71 is op die dag aanwezig om Walking Football te promoten en geïnteresseerden de gelegenheid te geven om lid te worden van de nieuwe Old Stars M.S.V.’71. Er zal een demonstratie wedstrijd worden gespeeld door de reeds bestaande Old Stars van Excelsior’M. Even proefspelen behoort deze middag tot de mogelijkheden.


Het programma van “Kom Ontmoet & Beweeg” bij Hockeyvereniging Evergreen op Zondag 1 oktober 2023 is als volgt :


13:00 – 13:10 : Officiële Opening

13:15 – 13:30 : Gezamenlijke Warming Up door Motivated People

13:30 – 16:00 : Deelnemers doen mee aan de interactieve demonstratie/

proef/trainingen/clinics van de verschillende sporten

16:00 – 16:15 : Afsluitend woord en gezamenlijke cooling down

16:15 – 17:00 : Afsluitende 3e helft

17:00 – 20:00 ; Voor geïnteresseerden BBQOld Stars M.S.V.’71

Bij voldoende interesse gaat M.S.V.’71 op vrijdag 6 oktober van start met Walking Football. De “Old Stars M.S.V.’71” komen dan elke dinsdag en vrijdag ochtend naar het prachtige M.S.V.’71 sportpark om van 10:00 tot 12:00 uur lekker met elkaar sportief bezig te zijn.


Trainingskleding wordt door M.S.V.’71 beschikbaar gesteld. Kunstgras- of voetbalschoenen moeten zelf aangeschaft worden. Het opstartseizoen 2023 / 2024 is deelname gratis.


Ben je een oudere jongere en geïnteresseerd geeft je dan snel op bij Hans Dries via email h.dries@caiway.nl of per telefoon 06-37313649 of 010-5910127.


bottom of page