• nicovdlelij

Mega Terras Bingo bij M.S.V.’71


Voetbalvereniging M.S.V.’71 organiseert aanstaande zaterdagmiddag 25 juli om 14:00 een Mega Terras Bingo met mooie (geld) prijzen!

De Bingo wordt gehouden op het hoofdveld van de zwart-witte voetbalvereniging in de Steendijkpolder. Het voetbalveld zal worden ingericht met tafels en stoelen. Rondom het veld zijn op twee terrassen consumpties te verkrijgen. Kortom een Bingo in de openlucht met prijzen voor jong en oud. Enige criteria is dat het wel droog en mooi weer moet zijn.


Houdt daarom de weersverwachting en de website www.MSV71.nl in de gaten. Mocht de Mega Terras Bingo door slecht weer niet doorgaan, dan verschuift deze naar de eerstvolgende zonnige zaterdag erop.

Deelnemen aan Mega Terras Bingo kan vanaf €7,50 per kaart.

Reserveren is verplicht en kan door middel van een e-mail met naam en aantal deelnemers naar; Megaweek@MSV71.nl
Voor meer informatie kunt u terecht bij Anky den Boer tel. 06-12367496

Uiteraard worden coronamaatregelen in acht genomen op ons sportcomplex. De opbrengst van de Mega Terras Bingo komt ten goede aan de lopende renovatie van de kleedkamers en kantine van M.S.V.’71. Graag tot zaterdagmiddag 25 juli om 14:00 bij M.S.V.'71 in Maassluis-west. Er zijn inmiddels al bijna 100 aanmeldingen. Wij willen er een gezellige middag van maken.

En nogmaals; mocht de Terras Bingo door slecht weer niet door kunnen gaan dan verschuift de Bingo met een week naar de eerstvolgende zaterdag.