top of page

Wedstrijd M.S.V.'71 35+ in teken van ramp Turkije en Syrië


De wedstrijd MSV'71 35+1 - HOV/DJSCR 35+1 stond geheel in het teken van de aardbevingen in Turkije en Syrië. De beide teams kwamen het veld op met een groot spandoek met de aansporing om te bidden voor Turkije en Syrië, met daaronder de tekst "Mijn hart. mijn geest, mijn gedachten", waarna de teams op de foto gingen met een delegatie van het gemeentebestuur van Maassluis en het bestuur van MSV'71. Na een toespraak van burgemeester Edo Haan hielden te teams één minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers in die landen.


De teams hielden één minuut stilte.

De tegenstander had oud Ajaxspeler Mounir el Hamdaoui in de gelederen die nog een hele kluif had aan Yavuz die echter niet kon verhinderen dat deze oude stervoetballer de 0-1 op het scorebord schoot.


Mounir el Hamdaoui zet aan voor de 0-1

MSV'71 verweerde zich prima tegen deze sterke tegenstander en kwam zelfs via Okan, die na afloop door de tegenstander werd gevraagd om bij hun te komen voetballen, nog op 1-1.

Okan was een plaag voor de verdediging van HOV.

Maar voor rust werd het nog 1-3 voor de gasten.

Na rust liep de tegenstander uit naar 1-5 waarna Ilyas met twee geweldige individuele acties de 3-5 op het scorebord als einduitslag schoot.


Ilyas omspeelt hier de HOV doelman en scoort de 3-5

Ondank de 5 tegentreffers werd doelman Ramazan man van de wedstrijd in deze sportieve wedstrijd.Комментарии


bottom of page