• nicovdlelij

Woensdag 13 mei weer Kaboutertraining bij M.S.V.’71


Goed nieuws voor onze aller jongste M.S.V.'71 jeugd! Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen gaan vanaf deze week ook de kabouters (J0-7) weer trainen.


Al jaren kunnen kinderen vanaf 4 jaar bij M.S.V.’71 terecht voor een leuk en leerzaam uurtje voetbaltraining. Vele MSV-ers hebben de afgelopen jaren spelenderwijs hun eerste balletje getrapt bij onze kabouters.


De vaste groep kabouters en eventuele vriendjes of vriendinnetjes zijn vanaf woensdagmiddag 13 mei weer van harte welkom op ons sportcomplex. Er zijn vanwege de coronacrisis echter wel wat aanpassingen en maatregelen die vermeld en gehandhaafd moeten worden.


Zo is de training vervoegd naar aanvang 13:30 tot 14:30 (ipv 15:00 tot 16:00).

De kinderen kunnen zich vanaf 13:20 (niet eerder) in voetbaltenue melden bij het entreehek van M.S.V.'71. Om 14:35 kunnen de kinderen weer opgehaald worden bij de entree.

De ouders en/of begeleiders van de kinderen mogen helaas niet ons sportcomplex op. Hier kan geen uitzondering op gemaakt worden.


Vriendelijk verzoek om de kinderen thuis, voor de training, nog een bezoek aan het toilet te laten brengen. Dit kan bij M.S.V.'71 alleen in noodgevallen.


De vertrouwde opvang van de kinderen wordt verzorgd door Wil Dijksman. De kaboutertraining wordt gegeven door twee enthousiaste junioren; Arno van Zweden en Rody van Baalen. De kabouters zijn dus in goede handen bij M.S.V.'71.Hier is de huidige kabouter trainer Arno van Zweden in actie als kabouter


Kortom; vanaf woensdagmiddag 13 mei 13:30 wekelijks training voor onze kabouters en eventuele leeftijdgenootjes die ook willen voetballen.


Tot woensdagmiddag allemaal!


M.S.V.'71 kabouter trainers.