top of page

Evenementen

De cultuur van M.S.V.’71 zou je het best kunnen omschrijven als sportief, familiair en gezellig. Sportiviteit staat bij onze vereniging hoog in het vaandel. Er wordt binnen de club veel aandacht besteed aan normen en waarden. Leden, die zich binnen of buiten het veld misdragen worden door de technische begeleiding en / of het bestuur tot de orde geroepen. Dat vertaalt zich in een relatief laag aantal schorsingen.


Verder is M.S.V. '71 ontegenzeggelijk een gezellige vereniging met weinig verloop. De relatief kleine vereniging, waar iedereen elkaar kent, voelt bij velen aan als een warme deken. Natuurlijk heeft de club sportieve ambities. Maar niet ten koste van alles. Gezelligheid en sfeer spelen bij de jongste voetbalvereniging uit Maassluis zeker geen ondergeschikte rol.


De club organiseert jaarlijks veel activiteiten voor jong en oud. Een kleine greep hieruit. De jaarlijkse voetbalkampen voor de jeugd. Het Oktober- en Sinterklaasfeest, de nieuwjaarsreceptie en de familiedag zijn daar een paar leuke voorbeelden van. En uiteraard eind april; de traditionele Megaweek! Een feestweek met allerlei gezellige activiteiten voor jong en oud in een grote feesttent. 

bottom of page