top of page

Lid worden

Aanmelding

Indien je je wil aanmelden als lid van M.S.V.’71 kun je een bericht sturen naar jeugdbestuur@msv71.nl

 

Als vereniging hechten we veel waarde aan contact met onze (aspirant)leden. We nodigen je dan ook graag uit om je welkom te heten en je wegwijs te maken op ons complex en binnen onze vereniging. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst vrijblijvend een aantal keren mee te trainen.

 

De coördinator van de betreffende leeftijdscategorie zal hiervoor contact met je opnemen. Je ontvangt dan informatie over het reilen en zeilen binnen onze vereniging waaronder onder andere de contributie, onze normen en waarden, de vertrouwenscontactpersoon en het ledenbeleid. Deze informatie is terug te vinden op de website maar ontvang je ook in het document ‘Regels en gewoonten’ welke ieder jaar aan de start van het seizoen met ouders van jeugdleden wordt gedeeld.

 

Wij verzoeken je vriendelijk om kennis te nemen van onze gedragsregels (zie Normen en Waarden) en willen je er graag op wijzen dat iedereen die zich aanmeldt als lid van M.S.V.’71 zich daarmee conformeert aan deze gedragsregels.

 

Overschrijving en/of uitschrijving

Indien je besluit (na dit seizoen) te stoppen met voetballen, wil je dit dan zo spoedig mogelijk melden aan de ledenadministratie van M.S.V.’71? Bij niet tijdige afmelding wordt er €35,00 in rekening gebracht. Afmeldingen kunnen gemaild worden naar ledenadministratie@msv71.nl De overschrijvingstermijn sluit op 15 juni. Let hier op als je bij een andere vereniging wilt gaan voetballen, of (en dat zien we natuurlijk liever) als je bij M.S.V. ’71 wilt komen voetballen!

bottom of page