Lid worden

Aanmelding

Indien u zich wilt aanmelden als lid van M.S.V.’71 moet u bijgaand aanmeldingsformulier downloaden, volledig invullen, ondertekenen, kopie van identiteitsbewijs, indien nodig een pasfoto en samen met het ingevulde enquêteformulier inleveren bij de ledenadministrateur van M.S.V.’71 (of per e-mail via ledenadministratie@msv71.nl)  U kunt ook een afspraak per e-mail (welkom@msv71.nl) of telefonisch (06-22398543) maken met de welkomstcommissie en zij faciliteren bij het lid worden  De volledige procedure en het adres van de ledenadministrateur staan op het formulier vermeld.

Graag verwijzen we een ieder naar de M.S.V.’71 gedragscode. Wij willen U er graag op wijzen dat iedereen die zich aanmeldt als lid van M.S.V.’71 zich daarmee conformeert aan deze gedragscode.

Overschrijving en/of uitschrijving

Indien je besluit (na dit seizoen) te stoppen met voetballen, wil je dit dan zo spoedig mogelijk melden aan de ledenadministrateur van M.S.V.’71 bij niet tijdige afmelding wordt er €35,00 in rekening gebracht. Afmelding per e-mail via ledenadministratie@msv71.nl geniet de voorkeur.

De overschrijvingstermijn sluit op 15 juni. Let hier op als je bij een andere vereniging wilt gaan voetballen, of (en dat zien we natuurlijk liever) als je bij M.S.V. ’71 wilt komen voetballen!

M.S.V. '71 aanmeldingsformulier