top of page

Jeugdkader | trainers seizoen 2022-2023

Jack van der Vlugt
Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw

Ron van Straaten
Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw / Hoofdtrainer JO11

Ron van Straaten.JPG

Ik ben in 1976 begonnen met voetballen bij M.S.V. ‘71. Bij M.S.V.’71 heb ik de gehele jeugd doorlopen en heb ik op mijn zeventiende mijn debuut gemaakt in het eerste elftal. In 1989 ben ik kampioen geworden met het eerste elftal.

 

In 1985 ben ik op mijn zestiende begonnen als trainer/coach van de F1. Het jaar erop ben ik meegegaan naar de E1 en hier ben ik vervolgens ook gebleven. In 1992 heb ik de opleiding Jeugd Voetballer Trainer (KNVB), tegenwoordig UEFA C jeugd, behaald. In 2000 ben ik gestopt. Toen mijn zoon in 2015 ging voetballen, heb ik het trainerschap weer opgepakt. Inmiddels volgt hij zijn eigen weg en ben ik als hoofdtrainer bij de JO11 blijven hangen.

 

Komend(e) seizoen(en) kijk ik er naar uit om als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw, samen met Wim Bijkerk (HJO Bovenbouw), het technisch jeugdbeleid van M.S.V.  ’71 verder vorm te geven.

Arno van Zweden
Hoofdtrainer JO13

arno van zweden kleiner.jpg

Arno speelt al sinds hij kan lopen bij M.S.V. ‘71, begonnen bij de kabouters en later door de hele jeugdopleiding heen gegaan. Al op zijn 16e maakte hij zijn debuut in het eerste en is hij nu bezig aan zijn 2e jaar bij de selectie.

 

Dit jaar is al Arno’s 5e jaar als jeugdtrainer. Dit heeft hij de afgelopen jaren in samenwerking met Ron van Straaten gedaan.

Gary Brown
Hoofdtrainer JO15-1

Gary Brown.JPG

Ik ben ooit in de F-jeugd begonnen bij VDL. Daarna heb ik als junior vanaf de C t/m A bij de jeugdselecties van Excelsior Maassluis gespeeld. Als senior heb ik een aantal jaar bij het eerste elftal van M.S.V. ’71 gespeeld en het kampioenschap kunnen vieren van het seizoen 1997/1998. Tegenwoordig ben ik speler van het derde elftal van M.S.V. ’71.

 

Komend seizoen ben ik de hoofdtrainer van de JO15. Samen met Dave Warnaar zal ik de JO15-1 trainen en coachen. Dit wordt mijn zesde jaar als trainer van een jeugdteam bij M.S.V. ’71. Vorig seizoen was ik de trainer van de JO13-1. Een seizoen waarin we van de 3e klasse gepromoveerd zijn naar de 1e klasse. Ook het komende seizoen gaan we inzetten op een leuk seizoen en een maximale teamprestatie.

Arjan Storm
Hoofdtrainer JO19-1

Arjan Storm.JPG

Ik heb zelf altijd bij M.S.V. ’71 gevoetbald, met als sportieve hoogtepunt het kampioenschap in de B (nu JO17) onder leiding van Zeki, de toptrainer die het afgelopen seizoen nu het kampioenschap heeft behaald met het zondag-seniorenteam 35+.

 

Sinds 2013 (vanaf de ‘F-jes’) geef ik training bij M.S.V. ’71 aan het team van mijn zoon. In het seizoen 2018/2019 zijn we kampioen geworden met de JO13-2.

 

Het komend seizoen begeleid ik samen met Patrick Nederveen, Claire van der Maas en Jenny Storm de JO19. Patrick en ik zullen het trainen en coachen voor onze rekening nemen. Jenny is assistent trainer/teamleider en Claire is onze trouwe vlagster. We gaan er weer een leuk, gezellig en sportief seizoen van maken!

Erik Barth
Hoofdtrainer jeugdkeepers

Erik Barth.JPG

In mijn jonge jaren heb ik gekeept in de jeugd van vv Rozenburg. Op ‘regionaal niveau’, zoals dat destijds heette. Tot een jaar of acht geleden heb ik nog altijd in de zaal gekeept.

 

Sinds enkele jaren ben ik met veel plezier keeperstrainer bij M.S.V. ‘71. Hierbij word ik geassisteerd door mijn zoon Cas, die zelf ook keept bij M.S.V. ’71, en Claire van der Maas.

 

Ook dit seizoen kijk ik er weer naar uit om samen met Cas en Claire de jeugdkeepers naar een hoger niveau te brengen.

bottom of page