top of page

25e M.S.V.’71 Megaweek in aantocht!


Drie jaar na de laatste Megaweek in 2019 gaan de ‘Vrienden van M.S.V.’71’ er dit jaar weer voor. Met alle versoepelingen in het verschiet moet het eind april mogelijk zijn om de feesttent weer op te bouwen in Maassluis west.


Hoofdsponsor; Embassy FreightDe vrijwilligers zijn er klaar voor om eindelijk de tent weer op te gaan zetten


De verwachting is dat de Megaweek dit jaar zonder zware corona maatregelen georganiseerd mag en kan worden. Dat is tenminste het uitgangspunt voor het feestelijke jubileumprogramma van de 25e Megaweek.De Bingo balletjes zullen zeker ook weer gaan rollen deze editieMet vaste onderdelen als de Meezingavond, Nacht van M.S.V.’71, Bingo, Kindermiddag, Oranje party en Koningsdag belooft het weer een geweldige feestweek worden.Ook zal er deze editie feestelijk aandacht worden geschonken aan 50 jaar M.S.V.’71 en de 25e Megaweek. Dit zal in een receptie en reünie vorm plaatsvinden in de nieuwe feesttent.Inmiddels is de kaartverkoop voor de populaire Nacht van M.S.V.’71 en de Oranje Party online gestart. Op de Nacht (23 april) zullen o.a. Samantha Steenwijk, Danny de Munk, Ad van Opstal en duo Helemaal Hollands de tent op zijn kop zetten.De DJ’s van QMusic zullen op de Oranje Party (26 april) met een spetterend optreden de Koningsdag inluiden.

In aanloop naar de 25e Megaweek houden wij alle liefhebbers natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen en het programma.


Wij verheugen ons zeer op weer een gezellige feestweek voor heel Maassluis bij M.S.V’71!

コメント


bottom of page