top of page

25e M.S.V.’71 Megaweek in de startblokken


Eind deze week opent de 25e Megaweek met een gezellige Meezingavond. Vrijdag 22 april zijn jong en oud welkom in de feesttent mee te zingen met het Waterwegkoor en Hans van Katwijk.


Hoofdsponsor; Embassy Freight R'dam


Zaterdag 23 april volgt dan de Nacht van M.S.V.’71. Op deze jubileum editie staan Danny de Munk, Charly Luske, Samantha Steenwijk, Ad van Opstal en Helemaal Hollands op mega podium.


Zondag 24 april vieren we het 50 jarig bestaan van M.S.V.’71 en de 25e Megaweek met een jubileumdag. Om 13.00 uur is er een receptie voor genodigden en vanaf 15.00 uur zijn al onze (oud) leden en vrijwilligers welkom voor een reünie. Aanmelden voor deze middag kan via onze website; www.msv71.nl/jubileumdag.


Maandag 25 april zijn alle kinderen uit Maassluis zijn welkom voor de Kindermiddag. Er staat een gratis show van goochelaar; Jerry en leuke kinderbingo op het programma. s ’Avonds staat de drukbezochte Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en hele mooie (geld-)prijzen.


Dinsdag 26 april, is het tijd voor onze OranjeParty. Dit jaar komen de DJ’s van Q-music om er weer een megafeest van te maken. Ongetwijfeld weer een gezellige avond in een uitverkochte tent.


De 25e Megaweek eindigt traditioneel op Koningsdag, zoals altijd een feest voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals doelschieten, oefenen voor circusartiest, helpen bij de brandweer, ponyrijden, pijl en boogschieten, stormbaan en ook een springkussen voor de kleintjes en diverse spelletjes. En ook zijn er live optredens van Tim Douwsma en Irvine.Comments


bottom of page