top of page

26e M.S.V.’71 Megaweek Super Geslaagd


Mede dankzij de inzet en steun van vele vrijwilligers en sponsors kon er weer een zeer geslaagde Megaweek gevierd worden in en rondom de feesttent bij M.S.V.’71.


Een wonder is misschien wat overdreven, maar een wonderbaarlijk evenement mag onze jaarlijkse Megaweek inmiddels wel genoemd worden. Al 26 keer (in 28 jaar) een feestweek voor verschillende doelgroepen, georganiseerd door vrijwilligers van en voor onze mooie voetbalvereniging. Natuurlijk, tegenwoordig ontkom je niet aan de verplichte professionele inzet van beveiliging, EHBO etc. Maar voor de rest worden de vele werkzaamheden, voor en achter het tentzeil, belangeloos gedaan. Dat is een grote prestatie op zich, zeker in de tijd waarin wij nu beland zijn.
De Megaweek kon dit jaar rekenen op zo’n 140 trouwe vrijwilligers. Zij hebben zich letterlijk dag en nacht ingezet voor de op en afbouw, achter de bars, in de garderobe, bij de munt en kaartverkoop, ontvangst, organisatie en nog veel meer.


Daarnaast ontving de feestweek van meer dan 125 lokale winkeliers en ondernemers geweldige steun. Op allerlei manieren zijn er kleine en grote bijdragen gesponsord; grandioos!

Meer dan 4000 bezoekers bezochten gedurende de Megaweek de leuke activiteiten voor jong en oud. Zowel de Nacht van M.S.V.’71 en de OranjeParty waren compleet uitverkocht. De Meezing en Kindermiddag waren ook heel gezellig en goed bezocht. Bij de Bingo barstte de tent uit zijn voegen van de enorme opkomst en enthousiasme. En wat een prachtige prijzen! Koningsdag was met een onverwacht heerlijk zonnetje ouderwets gezellig en druk!
Meer dan 1500 bezoekers genoten van de leuke kinderactiviteiten op de velden en de live muziek in de tent. Wat een mooie afsluiter van de 26e editie van de Megaweek bij M.S.V.’71. Op naar nummer 27 eind april 2024!

Comments


bottom of page