top of page

27e M.S.V.’71 Megaweek geweldig verlopen!


Van donderdag 18 april tot en met zondag 28 april stond de tent weer prominent bij M.S.V.’71. Elf dagen vrijwillig letterlijk en figuurlijk ‘sjouwen’ voor de gezellige feestweek van de voetbalvereniging uit de Steendijkpolder. Qua lengte hoogstwaarschijnlijk uniek in ons land.

 

Tent opbouw en afbreken, munt en drankverkoop, sponsors werven, werken in de garderobe of snackwagen, slapen in de tent, schoonmaken, eten verzorgen en helpen bij de spelletjes op Koningsdag etc. etc., het kon niet op. En dat allemaal met veel plezier en enthousiasme; een mega staaltje clubliefde. Ruim een week feest voor jong en oud met louter vrolijke gezichten; dankzij vele vrijwilligers en sponsors! Met een volledig uitverkochte Nacht van M.S.V.’71 en OranjeParty tot een leuke PubQuiz en sfeervolle Sponsoravond en een volle Kindermiddag en Bingo en een drukbezochte Koningsdag als feestelijke afsluiter.

 Wat een fanatische prestatie weer! Een traditie waar we trost op mogen zijn. Met mooie optredens van o.a.; John West, Emma Heesters en Jan Boskamp in de tent was het heel gezellig! Met vele positieve en leuke berichten van bezoekers, sponsors, vrijwilligers en wethouders tot gevolg.Zo ontvingen wij na de sponsoravond een mooie tekst van Gerard van den Bos van het transportbedrijf; BosDaalen; “Wat een topavond hadden wij gister. Geweldig hoe jullie dit voor elkaar boksen”.

 

En Marcel Muno van de EHBO appte ons het volgende; “Bedankt voor het warme welkom wat ik van iedereen kreeg en natuurlijk de plezierige samenwerking. Het siert M.S.V 71 dat nieuwe mensen zich gelijk welkom voelen en voor het gevoel bij de club horen”.

 

Inmiddels is het hele Megaweek circus bij M.S.V.’71 weer keurig opgeruimd en kan er met voldoening worden teruggekeken op een geslaagde 27e editie.

 


Met grote dank aan alle Megaweek vrijwilligers voor hun inzet en sponsors voor hun grote steun op allerlei manieren..

 

Wij hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen en kunnen doen. Voor alle M.S.V.’71 en Megaweek vrijwilligers staat zaterdag 8 juni een heerlijke BBQ gepland als dank. Dus noteer deze dag alvast. De stichting Vrienden van M.S.V.’71.

Комментарии


bottom of page