top of page

Aanpassing kledingpakket M.S.V.’71 jeugd


Vanwege de overstap van het kledingmerk Geco naar het merk Patrick en de nodige inflatie, wordt de bijdrage voor het jeugd kledingpakket komend seizoen verhoogd van €25,- naar €35, - per seizoen.


De geleidelijke leverancier overgang is afgelopen seizoen ingezet met een Patrick kledingpakket voor onze selectie en jeugdkaderleden. Aankomend seizoen volgen er nieuwe wedstrijdtenues voor onze jeugd en selectie van het merk Patrick.

De afgelopen 8 seizoenen hebben wij het kledingpakket kunnen houden op een bijdrage van €75,- voor 3 seizoenen per lid. Dit wordt vanaf het nieuwe seizoen 2023-2024 voor 3 seizoenen €105,- per lid.


Omgerekend dus €35,- , een verhoging van €10,- per seizoen. De kledingbijdrage is volgens ons kledingbeleid verplicht en moet om de 3 jaar volledig voldaan worden voor 3 seizoenen.

Voor onze jeugdleden bestaat het kledingpakket aankomend seizoen uit de aanschaf een M.S.V.’71 trainingspak van Patrick en een Geco winterjas. In de kledingbijdrage zit ook het gebruik van nieuwe wedstrijdtenues inbegrepen. Het kledingpakket draagt bij aan de uitstraling en uniformiteit van onze jeugd.

Het aangepaste pakket en tarief geldt vanaf aankomend seizoen voor nieuwe jeugdleden en voor de leden (t/m Jo19) waarvan 3 seizoenen cyclus verstreken is.

Voor onze overige senioren is er geen verplichte kledingpakket bijdrage.

Het bestuur van M.S.V.’71


Comments


bottom of page