top of page

Actie Ik Steun Mijn Club


Op dit moment mogen er geen sportieve activiteiten plaatsvinden bij verenigingen. Hierdoor staan zowel jij als de vereniging stil. Door middel van de non-profit actie, met de hashtag #IKSTEUNMIJNCLUB, wil EM Sporting de verenigingen graag een steuntje in de rug geven.

Wat het leuk maakt, is dat ook M.S.V.'71 direct profiteert van jouw online aankopen in deze bizarre tijd. Want met iedere bestelling steun je direct M.S.V.'71. Zodoende profiteert de vereniging van de aankopen door leden, vrijwilligers en iedereen die de club een hart onder de riem wil steken.

Waarom deze actie?

Verenigingen lopen inkomsten mis (o.a. kantine-omzet, verkoop entreekaartjes, ontvangen sponsorgelden). Wij willen dat het voor iedereen mogelijk blijft om bij zijn/haar vereniging te sporten. Financieel gezien kan iedere vereniging wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij willen de vereniging d.m.v. deze actie kosteloos ondersteunen.

Welke verenigingen doen mee?

Iedere vereniging kan profiteren van deze actie, er worden geen verenigingen uitgesloten. Ook sportscholen en personal trainers kunnen van de actie profiteren. Ben je nu lid of vrijwilliger van bijvoorbeeld een voetbal-, volleybal-, zeil-, schaak- of schaatsvereniging, óf wil je een vereniging in deze tijden een hart onder de riem steken? Dan is dit je kans om jouw vereniging te ondersteunen. Dus doe mee!

Hoe werkt het:

Bij het plaatsen van de bestelling dien je de naam en plaatsnaam van jouw vereniging aan te geven. Wij zorgen ervoor dat het bedrag bij de desbetreffende vereniging terecht komt. De vereniging zelf hoeft niets te doen.

Welk bedrag gaat er naar de vereniging:

Er gaat van ieder artikel € 5,00 rechtstreeks naar de vereniging. Naast het leveren van het artikel, zullen wij een logo, met daarin de hashtag #IKSTEUNMIJNCLUB, bedrukken op het artikel.

Voor het plaatsen van een bestelling ga naar bijgaande link :


Actie artikelen:

Onderstaande artikelen zijn in vele kleuren leverbaar:
Comments


bottom of page