top of page

ADO Den Haag verhuurt Evan Rottier aan TOP Oss


Onze oud-jeugd speler Evan Rottier wordt door zijn huidige club ADO Den Haag verhuurd aan TOP Oss. De 18-jarige Maassluise aanvaller speelt de rest van dit seizoen voor de club uit Brabant, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie..


Evan Rotter komt uit een echte M.S.V.'71 familie. Zijn vader (Robbert) en zus (Jordan) spelen nog altijd bij onze club. En ook zijn opa (Nico van der Lelij) verdedigde jarenlang als 1e elftal speler de zwart witte kleuren van M.S.V.'71.


In mei van het vorige jaar tekende Evan, die op meerdere posities in de voorste linie kan spelen, zijn eerste profcontract (tot medio 2022) bij ADO Den Haag. In de voorbereiding trainde hij mee met de eerste selectie, ging mee op trainingskamp in het Brabantse Mierlo en speelde een aantal oefenwedstrijden mee.


Ondanks zijn meetrainen met de eerste selectie kon Evan nog niet rekenen op een plek bij de wedstrijdselectie. Omdat de O21 competitie door corona stilligt kwam Evan , die een aantal wedstrijden als jeugdinternational O16 op zijn naam heeft staan, niet aan voetballen toe.


Om zich verder op niveau te kunnen ontwikkelen maakt Evan nu de tijdelijke overstap naar TOP Oss.


Wij wensen Evan veel succes bij zijn nieuwe club


Comments


bottom of page