top of page

Alle hulp is en blijft welkom bij onze renovatie!


Er is de afgelopen maanden door tientallen vrijwilligers keihard gewerkt aan ons grote renovatie project. MSV-ers vanuit onze selectie, senioren, bestuur en jeugd maar ook van onze vrienden van Unitas'63 helpen mee.

Elke zaterdag worden de mouwen opgestroopt voor onze oude kleedkamers en kantine. De animo en daadkracht voor onze club is werkelijk fantastisch en uniek!

Inmiddels zijn we in de opbouwfase beland. Door de weeks zijn professionals bezig om onze oude kleedkamers en kantine steeds mooier te maken. De eerste contouren van onze nieuwe toiletgroep en keuken zijn al zichtbaar.

Maar we zijn er nog lang niet. We komen nog wat middelen te kort en er moet nog het nodige gebeuren. Maar we zetten door en gaan ervoor. Het doel is in september zover mogelijk te zijn. Alle hulp is en blijft daarom welkom komende vakantie periode.
Dus schroom niet en kom op zaterdag helpen. De werkzaamheden worden goed voorbereid en de verzorging is heerlijk. Samen staan we sterk en gaat het ons lukken! Een prachtig nieuw sportcomplex voor de 50e verjaardag van M.S.V.'71.

Dank voor ieders hulp, grote klasse!

Het bestuur van M.S.V.'71

Commenti


bottom of page