top of page

Balkon en Groene Hoek winnen schoolvoetbal Groep 7


Balkon en Groene Hoek zijn op 23 maart jl. winnaar geworden van het schoolvoetbal Groep 7 bij M.S.V.'71. Balkon won bij de Jongens/Mixed en Groene Hoek was de beste bij de meisjes. Groene Hoek won ook nog de sportiviteitprijs.


De weersvoorspelling beloofde prima weer en deze keer kwam het ook uit. Want het werd een stralend zonnige dag op het gezellige Sportpark van M.S.V.'71 afgelopen woensdag. De vele vrijwilligers van M.S.V.'71 hadden alles prima voorbereid zodat het toernooi op tijd kon beginnen.


Er deden 13 teams mee verdeel over 3 poules. Een meisjes poule van 3 teams, die elk 2 keer tegen elkaar moesten spelen. De overige 10 teams waren verdeel over 2 poules. De teams waren mixed teams, bestaande uit jongens en meisjes.Meisjes

Bij de meisjes ging de 3e prijs naar de Westhoek met 5 punten. Op plaats 2 eindigde Ichthus met 8 punten. En het beste meisjesteam luisterde naar de naam Groen Hoek. Zij behaalden 11 punten.De meisjes van de Groene Hoek namen de 1e prijs mee naar school


Jongens/Mixed

Bij de jongens werd al heel snel duidelijk dat Balkon in poule B over een prima team beschikte. Zij wonnen al hun 4 poule wedstrijden overtuigend met het doelsaldo 31 voor en 0 doelpunten tegen.

Tweede in poule B werd Startpunt dat 3 wedstrijden won en alleen tegen het Balkon het onderspit moest delven.


In Poule C eenzelfde beeld als in poule B. Ook hier een glorieuze winnaar (Regenboog-2) die alle wedstrijden wist te winnen met een doelsaldo van 10 voor en 0 doelpunten tegen. Op de 2e plaats eindigde hier Ichthus met 9 punten.


De strijd om plek 3 en 4 ging daardoor tussen Startpunt en Ichthus, waarbij laatstgenoemde uiteindelijk aan het langste eind trok en de 3e prijs mee naar school mocht nemen.


De finalewas een leuke spannende wedstrijd tussen de 2 ongeslagen teams Balkon en Regenboog-2. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-1 overwinning voor het Balkon, die zich daardoor voor een jaar schoolvoetbal kampioen groep 7 van Maassluis mogen noemen.Het Balkon was duidelijk het sterkste team bij Groep 7 (Jongens/Mixed)


Groene Hoek winnaar sportiviteitprijs

Bij alle wedstrijden gaven de scheidsrechters aan de teams punten voor gedrag en sportiviteit. De Groene Hoek, die met 3 teams aan het toernooi deelnam behaalde een gemiddelde score voor sportiviteit van 8,41, het hoogst van alle deelnemende scholen. Zij kregen daardoor terecht de sportiviteitprijs. Een groot compliment voor deze school, het team en de begeleiders. Zij mogen een jaar lang pronken met de prachtige mooie grote beker, die ook dit jaar weer beschikbaar werd gesteld door Welzijn E25.School De Groene Hoek won deze middag de sportiviteitprijs


De organisatie dankt opnieuw alle vrijwilligers, die ook deze keer zorgden voor een vlekkeloos verlopen toernooi.


Aad Cordia maakte foto's van het toernooi. Deze zijn te zien in bijgaande link https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHDy3WH8u2mtfmSAI2D?e=LdPKR3


Als er foto's bij zijn, die u liever niet geplaatst wilt hebben op deze website, laat het ons dan even weten via email Nico.v.d.Lelij@msv71.nl. In dat geval verwijderen wij de desbetreffende foto(s).


Comments


bottom of page