top of page

Belevenissen van de selectie van de afgelopen tijd


Door Corona viel het voetbal seizoen 2020 /2021 behoorlijk in duigen. De pandemie weerhield onze selectie onder leiding van de enthousiaste trainer Paul van Loenen er echter niet van om door gewoon te blijven trainen. Hoe dat de afgelopen maanden in zijn werk ging vertelt Paul van Loenen in bijgaand verslag.


Hierbij de belevenissen van de selectie aan het begin van het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar startte met de verlengde maatregelen waardoor wij in 4-tallen bleven de trainen. De spelers met 100% trainingsopkomst werden in het zonnetje gezet en andere spelers werden uitgedaagd om bij ze in de buurt te komen qua percentage opkomst. De 4 spelers kregen het shirt kei van de maand uitgereikt (zie foto), Dylan Dijksman kreeg nogmaals zijn prijs voor de winnaar van de sportquiz uitgereikt daar hij zijn prijs had laten staan. Dit heeft ons niet bevreemd, daar wij regelmatig gevonden voorwerpen aantreffen op het veld, maar een fles bacardi was toch wel erg bijzonder.
Dylan Dijksman krijgt alsnog de prijs van winnaar van de sportquiz uitgereikt


Gelukkig kwamen daar de versoepelingen en konden wij uiteindelijk onderling gaan spelen. Trainingen zijn weer intensiever, maar helaas konden er om begrijpelijke redenen nog geen wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld worden, maar dat is u niet ontgaan. Over de onderlinge wedstrijden is een klein verslag te vinden op de site.Azzedine akachar, Jeremy van Loenen, Sven Schipper en Rick de Jonge tonen trots hun shirt voor de spelers met de hoogste trainings opkomst


Vervolgens werd een week later een 4 tegen 4 toernooi gespeeld. De strijd op het hoofdveld was enorm, de winnaar op het hoofdveld kon blijven staan en daar rouleerde de keepers Jochem en Marnix na elke partij van goal. Op het laatste veld bleven de verliezers staan en vanaf het eerste potje tot het laatste potje bleven daar een aantal heren staan en vanwege deze ongebruikelijke prestatie dienen wij toch zeker de namen te vermelden. De verliezers van de dag waren: Dennis, Jordy, Chris en Presanth. Het excuus van het team was dat de goals te klein waren. Volgens de trainers had elke ploeg op dit veld hier last van. De winnaars stoomden vanaf partij 1 op naar het hoofdveld en zij wisten vervolgens elke partij te winnen. De vonken vlogen er soms af en ondanks de optredende vermoeidheid bleven zij dus stand houden. De winnaars van die dag waren: Rody (jeugdspeler uit de jo17), Arman, Jeremy en Ben. Zij kregen het shirt kei van de maand uitgereikt.Rody van Baalen, Ben Wesselius, Aman Kus en Jeremy van Loenen waren niet te kloppen in het 4 tegen 4 toernooi


De week daarop volgende een 7 tegen 7 toernooi, maar de teams kozen er gezamenlijk voor om de wissel constant te laten spelen waardoor het uiteindelijk en 8 tegen 8 toernooi werd en ja, 4 x 8 betekent toch altijd een goede trainingsopkomst terwijl de geblesseerden ook altijd trainen met Adil. De winnaars van het 8 tegen 8 toernooi werden: Bart (jeugdkeeper jo17), Ricardo, Sven, Jeremy, Pira, Ayoub, Azzedine en Fabian (jeugdspeler). De verliezers zouden twee weken corvee krijgen en de corveeploeg werd uiteindelijk: Marnix, Karim, Jasper, Timo, Arman, Presanth, Joël en Jari (jeugdspeler jo19).


De weken daarop hebben wij op de zaterdagen 11 tegen 11 gespeeld. Op 1 zaterdag speelde de basis van de laatste wedstrijd tegen SVV tegen een zo sterk mogelijke andere formatie. De basis kwam eerst met 0-2 achter, maar zij bogen dit om naar een 3-2 winst. Hierna hadden zij moeten uitlopen, maar met het uitvallen van Jasper kwamen zij met 10 man te spelen waardoor de andere sterke formatie nog aandrong op de gelijkmaker, maar met 10 en waarschijnlijk t.g.v. de eerste wedstrijd van 2 x 45 minuten en de bijbehorende pijntjes van een ieder kwamen zij niet in de problemen. De week daarop speelde de laatste basis van 2 tegen een aantal wissels van 1 en 2 aangevuld met jeugdspelers. Dit werd uiteindelijk 3-1 voor de basis van 1, in de slotminuut werd de bevrijdende 3-1 binnengeschoten waardoor de scheidsrechter affloot.

Afgelopen zaterdag werden de teams gemixt middels een loting. Dit was de derde wedstrijd van 2 x 45 minuten en dit gaat de mannen steeds beter af, inclusief de scheidsrechter die de week daarvoor ook moest wennen bij zijn 1e wedstrijd van 2 x 45 minuten. As zaterdag spelen wij een mix wedstrijd/ toernooi en daaropvolgende 2 weken spelen wij in sterkere formaties. De ploeg is dan op zaterdag een keer vrij om hopelijk de daaropvolgende week tegen Maasdijk te kunnen spelen. Wij sluiten het seizoen dan later in de maand af tegen Quintus om vervolgens heel vreemd van een zomerstop/ rust te genieten terwijl de competitie vroegtijdig was afgebroken. De selectie heeft het afgelopen seizoen afhankelijk van de maatregelen altijd doorgetraind en dat in 2-tallen, 4-tallen op 1,5 meter en nu weer in de groep. Wij hebben gelukkig een hele jonge selectie en nog belangrijker de sfeer is nog steeds goed.


Het nieuwe seizoen start vervolgens in de eerste week van augustus met de 1e training, het oefenprogramma staat al op de site. Met voornamelijk 3e klassers hebben wij een uitdagend oefenprogramma in hopelijk een aankomend volledig seizoen.Comments


bottom of page