top of page

BosDaalen nieuwe belangrijke sponsor voor M.S.V.'71


Het internationale transportbedrijf BosDaalen uit Maasdijk en M.S.V.'71 zijn onlangs een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. Deze week vond de officiële ondertekening van het contract plaats op het kantoor van directeur Gerard van den Bos.BosDaalen

BosDaalen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van groenten, fruit, bloemen en planten van en naar Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk. Iedere dag verzorgen zij geconditioneerd groupage vervoer naar deze landen. Het bedrijf is ontstaan in 2021 uit het samengaan van CARGOBOSS (opgericht in 1902) en Van Daalen Transport (opgericht in 1920).


De overgrootvaders van de huidige directeuren Gerard van den Bos en Aris van Daalen stonden aan de wieg van de bedrijven die allebei stevig zijn geworteld in het Westland. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf waarin momenteel de vierde generatie in de directie zetelt.


Het bedrijf BosDaalen heeft een loods capaciteit van 5000m2, circa 130 vrachtwagens op de weg, een eigen wasstraat en meer dan 250 chauffeurs in dienst. "BOSDAALEN HELPT U OP WEG" is het motto van dit mooie Westlandse familiebedrijf, dat Positief, Respectvol, Eerlijk en Teamwork als belangrijke kernwaarden hanteert.
Erkend Leerbedrijf

BosDaalen is een erkend leerbedrijf, wat betekent dat je bij hen werk kunt combineren met een opleiding. Er wordt veel waarde gehecht aan dit soort leerwerktrajecten. Voor gemotiveerde leerlingen zijn zij een uitdagende leerplek.

BosDaalen is altijd op zoek naar mensen die voor hen willen werken. Chauffeurs, logistieke- en administratieve medewerkers. Maar ook jonge mensen vanaf een jaar of 16 , die nog op school zitten, kunnen bij BosDaalen aan de slag. In de loods of in de wasstraat bijvoorbeeld. Voor een aantal uren per week. In de middag , avond, op zaterdag of in de vakanties. Een interne opleiding en een vaste baan behoren daarna tot de mogelijkheden.
Sponsorovereenkomst

De sponsorovereenkomst , die BosDaalen en M.S.V.'71 zijn aangegaan is voor minmaal 3 jaar. M.S.V.'71 gaat hierbij de naam van BosDaalen uitdragen via een reclamebord langs ons hoofdveld. Daarnaast zal de naam van dit mooie internationale transportbedrijf pronken op de achterzijde van de trainingspakken van al onze jeugd en op de achterzijde van de shirts van de JO16-1. Ook komt er een link en icoon op de website van M.S.V.'71.

Terwijl normaal gesproken bij de totstandkoming van dit soort sponsordeals het initiatief uitgaat van de sportclub, gebeurde dat nu gek genoeg andersom. Directeur Gerard van den Bos legt uit. "Wij dachten na over manieren om jongelui te trekken, die bij ons willen komen werken. Jonge mensen, die een centje bij willen verdienen en nog niet weten wat ze later willen worden. Die kunnen dan bij ons later een opleiding krijgen en mogelijk een vaste baan. In het Westland zijn wij wel bekend. Wij wilden dichterbij ons bedrijf hier ook meer bekendheid aan geven. En kwamen uit bij M.S.V.'71. Dat ligt op een steenworp afstand van ons bedrijf. Jongelui uit Maassluis kunnen er op de fiets naar toe. Vandaar dat wij contact hebben opgenomen met de PR afdeling van M.S.V.'71 met deze overeenkomst als resultaat. Wij zijn daar heel content mee en vertrouwen op een goede en fijne samenwerking".


Daarbij sluit M.S.V.'71 zich natuurlijk van harte bij aan.
Comments


bottom of page