top of page

De opbrengst van de Grote Clubactie voor M.S.V.'71 is bekend.


Er wordt even niet gevoetbald bij M.S.V.'71. Maar stilzitten is er bij onze club niet bij. Actie genoeg bij onze fijne vereniging. Van speculaaspoppen tot Kerstbomen en van Oliebollen tot de Grote Club Actie.


Ook dit jaar deed M.S.V.'71 weer mee aan deze grote landelijke actie. Een aantal actieve jeugdleden is erin geslaagd om best veel loten te verkopen. Het leverde onze club een totaalbedrag op van € 1139,20. Bijna 750 euro meer dan vorig jaar. Het zijn Topverkopers. Nee Giganten.


De beste verkopers en verkoopsters willen we graag hierbij in het zonnetje zetten. Dat zijn :

Sem Koornneef met 85 loten!!!!!

Dani van der Eijk met 60 loten

Feike Disselkoen en Mace James elk met 42 loten.


Normaal gesproken zouden we op onze Nieuwjaarsreceptie aandacht besteden aan deze top verkopers. Maar in verband met Corona kan dat nu niet. We gaan bekijken hoe we dat nu met de prijsuitreiking zullen gaan doen. Dat komt vast en zeker goed. Wat in het vat zit.......


Maar er waren veel meer jeugdleden, die zich op deze manier hebben ingezet voor onze club. Zo hebben Dex Kramer, Sander van Zweden, Timo Lankwarden en Vincent van Oosten van de Grote Clubactie een certificaat ontvangen, omdat ze allen meer dan 20 loten verkocht hebben.


Verder bedanken we voor hun grote inzet :

Jesse van Brandwijk, Tijgo de Roode, Mike Huisman, Ivar Holierhoek, Quincy Bosselaar, Luuk v.den Bos, Jordy Sonneveld, Mayson Kerk, Matthijs Borgsteede, Mike Vos, Joey Vos,Jax den Hoedt, William Fahd, Tim de Snayer en last but not least Geert Sprangers.


De opbrengst van deze Grote Club Actie zal besteed worden aan de renovatie van de kleedkamers.


Als jullie dan in de kleedkamers zijn kun je denken. Daar heb ik nog aan meegeholpen. Dat is toch een mooie gedachte.


Bedankt namens bestuur

G Schilperoort.

Comentários


bottom of page