top of page

De Verzuimregisseurs draagt M.S.V.'71 warm hart toe


De familie van Loenen is een sportief gezin. Alle 6 gezinsleden zijn actief bij een sportvereniging. M.S.V.'71 zal ongetwijfeld het meest besproken zijn. Want de van Loenens zijn al vele jaren op uiteenlopende manieren betrokken bij onze club.

Vader Paul trainde, naast zijn TC bestuursfunctie, de afgelopen seizoenen met veel succes verschillende zwart/witte jeugdteams en ons vrouwelftal. Met ingang van dit jubileumseizoen is hij natuurlijk onze hoofdtrainer. Hiermee is Paul de eerste MSV-er die als jeugdspeler is doorgestroomd naar trainer van ons vlaggenschip. Een grote wens ging hiermee voor hem in vervulling.Paul van Loenen hier actief in zijn rol als technisch coördinator in het seizoen 2018 / 2019


Ook zijn vrouw Esther zet zich met regelmaat in voor MSV. Zo helpt ze jaarlijks tijdens onze Megaweek mee in de garderobe. En aan het begin van dit jaar organiseerde ze vanuit haar PR functie bij AV Waterweg de halve marathon van Maassluis met als verzamelplaats en basis onze kantine en kleedkamers. Verder springt Esther af en toe bij achter de bar in onze kantine en heeft ze afgelopen jaar de administratie van onze Grote Club Actie ondersteund.

Het actieve leven is goed overgebracht op de kinderen van beide ouders. Zo traint hun oudste dochter; Dione onze kabouters en trainde onze eerste elftal speler; Jeremy in het verleden onze Jo13-1. Om het gezin te completeren voetbalt jongste zoon; Fabian in ons Jo17-1 elftal en hockeyt zijn tweelingzus Tessera in Naaldwijk bij HV Westland. Zo zijn de van Loenens vaak te zien op onze vereniging en zodanig fijne leden van onze zwarte/witte familie.

Ook steunen Paul en Esther onze vereniging al heel wat jaren met hun 'eigen' bedrijf; De Verzuimregisseurs. Denk hierbij aan donaties voor onze Megaweek en de Club van 71. Daarnaast sponsort het Maassluise bedrijf ook de kleding van onze jeugdtrainers.

Vanaf dit (bijzondere) seizoen staat het nieuwe logo van De Verzuimregisseurs ook trots op de mouw van de jubileumshirts van onze selectie. Deze uiting valt overigens ook samen met het 10 jarig bestaan van De Verzuimregisseurs in januari 2021. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ondersteunen bij complexe verzuimdossiers, arbeidsdeskundige onderzoeken en werkplek onderzoeken, en trainingen. De Verzuimregisseurs is gevestigd aan de Noordzijde van de Noordvliet in het centrum van Maassluis. De taken zijn mooi verdeeld; Paul is allround van de buitendienst en Esther verzorgt o.a. de boekhouding en administratie.

Leuk detail is nog dat De Verzuimregisseurs de laatste winnaar van ons bedrijfsvoetbaltoernooi was in 2019.


We kunnen de conclusie wel trekken dat de familie van Loenen MSV een warm hart toedraagt. Dit werd onlangs bekrachtigd door het ondertekenen van een sponsorovereenkomst voor de komende drie seizoenen. En daar zijn we natuurlijk maar wat dankbaar en blij mee.

Het bestuur van M.S.V.'71

Comments


bottom of page